Gem job

PPR Aalborg søger 1 talepædagog, til et barselsvikariat på fuld tid


Ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg søges en vikar for talepædagog. Stillingen ønskes besat fra 9. august 2021.
 
Arbejdet omfatter vurderinger af sprog, kommunikation samt undervisning af småbørn og skolebørn. Desuden vejledning af forældre, dagplejere, pædagoger og lærere med henblik på at sikre et positivt sprogudviklingsmiljø omkring et konkret barn eller børnegruppe.
 
Vi ønsker talepædagoger med følgende profil:

 • Uddannelsesmæssige kvalifikationer fra én af følgende uddannelser: Logopæd eller kandidateksamen i audiologopædi, speciallæreruddannelse, PD i special pædagogik med min. tale- og sprogmodul derudover gerne f.eks. læsemodul og høremodul.
 • Særlig viden om dybdegående udredninger af komplekse sproglige problemstillinger
 • Interesse for tværfagligt samarbejde
 • Interesse for konsultative praksisformer
 • Erfaringer fra et lignende job
 • Fleksibel, selvstændig og samarbejdsorienteret holdning
 • Kunne holde mange ”bolde i luften på samme tid”
 • Har kørekort og adgang til bil i arbejdstiden
 
Vi kan tilbyde:
 • Et job i en stor tværfaglig, dynamisk og udviklingsorienteret organisation
 • Erfarne, dygtige og samarbejdsorienterede kolleger
 • En afvekslende og indholdsrig arbejdsdag
 • Et job med mange samarbejdspartnere
  
PPR Aalborg som organisation
PPR Aalborg er fysisk placeret på Skoleforvaltningen, Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby.
 
PPR Aalborg er en rådgivningsenhed i Skoleforvaltningen. Vi yder faglig vejledning til daginstitutioner og skoler med henblik på at styrke deres arbejde med at udvikle inkluderende børnefællesskaber. PPRs indsats har altid et pædagogisk sigte, og tager derfor afsæt i en pædagogisk kontekst med inddragelse af børns, forældres og professionelles perspektiver som en grundlæggende tilgang til, at forstå børn i forskellige former for vanskeligheder. Målet med PPRs indsat er, at alle børn i Aalborg Kommune gives gode muligheder for læring, udvikling og trivsel.

PPR Aalborg er også en udviklingsorienteret afdeling, som i dialog med PPRs interessenter har udarbejdet en visionær strategi for organisationens udvikling i de kommende år: ”Sammen gør vi en forskel for børnenes læring og udvikling”.
 
For oplysninger om PPR Aalborg henvises der til hjemmesiden: www.ppr-aalborg.dk
 
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest (”pædofiliattest”). Læs mere på www.aalborg.dk (under ”Børn og skole” dernæst ”Folkeskole” og endelig ”Straffeattest ved ansættelse”).
 
Aflønning: Efter gældende overenskomst

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afsnitsleder Johanne Feldbo, T: 9352 0231. Mail: jofe-skole@aalborg.dk eller afsnitsleder Jonna Nygaard, T: 2520 6151. Mail: jnni-skole@aalborg.dk 

Ansøgningen skal vedlægges kopi af komplet eksamensbevis og eventuelt udtalelser.
Endvidere skal der i ansøgningen oplyses personlig e-mail.
 
Ansøgningsfrist: 30.04.21
 
Udvælgelse af ansøgere: 04.05.21
 
Ansættelsessamtaler finder sted 10.05.21.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

                                                                                                   


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

PPR Aalborg søger 1 talepædagog, til et barselsvikariat 32 timer/uge

PPR Aalborg - Administration

Nørresundby
Ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg søges en vikar for talepædagog. Stillingen ønskes besat fra 9. august 2021. Arbejdet omfatter vurderinger af sprog, kommunikation samt undervisning af småbørn og skolebørn. Desuden vejledning af foræld...
Indrykket:15. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

PPR Aalborg søger 1 talepædagog, til et barselsvikariat 32 timer/uge

PPR Aalborg - Administration

Nørresundby
Ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg søges en vikar for talepædagog. Stillingen ønskes besat fra 9. august 2021. Arbejdet omfatter vurderinger af sprog, kommunikation samt undervisning af småbørn og skolebørn. Desuden vejledning af foræld...
Indrykket:15. marts 2021