Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PPR pædagog

Så fik vi endelig mulighed for at opslå vores 2 ledige stillinger som PPR pædagog. Vi håber at finde jer, der sammen med os vil være med til at udvikle vores pædagogiske indsatser og teamorganisering. Målet er et team, der sammen med daginstitutionerne skaber ny pædagogisk læring i relation til de børn, der er målgruppen for vores arbejde.

Hvem er vi
Du kommer til at indgå i Pædagogisk Team PPR, hvor vi er 14 PPR pædagoger, der i samarbejde med psykologer, logopæder, pædagogisk personale og forældre udvikler et tværprofessionelt samarbejde.
Vi varetager både pædagogiske vejlednings- og sparringsopgaver samt særlige indsatser. Arbejdsopgaverne omhandler pædagogiske kompetence- og udviklingsprocesser i et praksisnært og praksisdeltagende samarbejde med institutionspersonalet.
Målgruppen er primært børn og børnegrupper i 0-6 års alderen inden for daginstitutionsområdet.

Vores tilgang
Teoretisk arbejder vi ud fra en narrativ tænkning. Vi tager afsæt i et aktionslæringsperspektiv, hvor vi i en samskabende proces med daginstitutionspersonalet definerer pædagogiske fokusområder, konkrete pædagogiske tiltag samt proces for afprøvning og evaluering i en cirkulær proces.
Vi har i starten af 2020 afsluttet et kompetenceudviklingsforløb omhandlende kompleksitets-kompetencer og kompleksitetsteori. Med disse nye kompetencer er er vi i gang med at skabe evaluerende processer for opnå en bedre begrundet praksis.

Vi tilbyder dig

 • et spændende job i en organisation, der vægter høj faglighed og dialog i et tværfagligt koordineret samarbejde
 • stor grad af selvorganisering i koordineringen af dine opgaver i samarbejde med dine kolleger, den faglige koordinator og leder
 • et godt kollegialt fællesskab med stor mulighed for gensidig sparring og faglig refleksion og udvikling
 • et job med mange funktioner, hvor du bliver mødeleder og facilitator for pædagogiske forandrings-processer
 • et job, hvor arbejdet med inklusion og børnefællesskaber, som er en del af børnepolitikken i Hillerød kommune, indgår
 • et grundigt introduktionsforløb og mentorordning, hvor der er udvidet mulighed for sparring, som du får en tryg start.

Om dig
Det er vigtigt for os, at du er uddannet pædagog og gerne med en pædagogisk efteruddannelse på diplomniveau. Samtidigt skal du kunne se dig selv som praksisdeltagende. Herudover har du:
 • min. 3 års erfaring inden for daginstitutionsområdet
 • erfaringer med relationelle, kontekstuelle observationer og beskrivelser af disse
 • er i stand til at bringe din pædagogiske faglighed konstruktivt i spil i tværprofessionelle samarbejdsfora
 • Formår at forholde dig kritisk refleksivt til din egen praksis
 • er fortrolig med brug af IT, - Word, Outlook, journalsystem (gerne ACADRE).

Arbejdsopgaverne i en kommunal virksomhed som PPR stiller store krav til fleksibilitet og selvstændighed. Jobbet kræver derfor, at du kan holde fokus på flere opgaver samtidigt, og at du selv kan prioritere, tilrettelægge og afslutte opgaverne. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, da arbejdsdagen primært foregår ude i institutionerne. Samtidig skal du være holdspilleren, der er med til at spille andre gode. Det er når vi i fællesskab lykkes, at vi opnår succes i opgaverne.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag den 18. oktober 2020 kl. 23.59, og vi forventer at afholde samtaler mandag den 26. og tirsdag den 27. oktober 2020.
Ansøgningen sendes elektronisk og vedlægges eksamensbevis, CV og evt. udtalelser.

Din ansøgning skal indeholde en kort beskrivelse af:

Hvorfor søger du netop denne stilling og hvordan tænker du, at du fagligt kan bidrage til vores team?

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er fuldtidsstillinger til besættelse senest 1. december 2020.

Du bliver ansat i afdelingen Familier og Sundhed, PPR, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og Ny Løn.

I forbindelse med eventuel ansættelse indhentes referencer samt straffe- og børneattest.

Flere oplysninger
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte leder af Pædagogisk Team PPR Claus Ryborg (clry@hillerod.dk) eller faglig Koordinator Mie Hansen (7232 5657 / mieh@hillerod.dk).

Yderligere oplysninger om Hillerød Kommune og Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik ”Fælles Børn – Fælles Ansvar” kan du se på kommunens hjemmeside.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.