Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PPR-pædagog til Pædagogisk Team

En af vores dygtige PPR-pædagoger har fundet helt nye veje at gå. Derfor søger vi en PPR-pædagog, der sammen med os vil være med til at udvikle vores pædagogiske indsatser og teamorganisering. Målet er et team, der sammen med daginstitutionerne skaber ny pædagogisk læring i relation til de børn, der er målgruppen for vores arbejde.

Hvem er vi
Du kommer til at indgå i Pædagogisk Team PPR, hvor vi er 14 PPR-pædagoger, der i samarbejde med psykologer, logopæder, pædagogisk personale og forældre udvikler et tværprofessionelt samarbejde.
Vi varetager både pædagogiske vejlednings- og sparringsopgaver samt særlige indsatser. Arbejdsopgaverne relaterer sig til pædagogiske kompetence- og udviklingsprocesser i et praksisnært samarbejde med institutionspersonalet.
Målgruppen er primært børn og børnegrupper i nul- til seksårsalderen inden for daginstitutionsområdet.

Vores tilgang
Teoretisk arbejder vi ud fra en narrativ tænkning. Vi tager afsæt i et aktionslæringsperspektiv, hvor vi i en samskabende proces med daginstitutionspersonalet definerer pædagogiske fokusområder, konkrete pædagogiske tiltag samt proces for afprøvning og evaluering i en cirkulær proces.
Vi har netop afsluttet et kompetenceudviklingsforløb omhandlende kompleksitets-kompetencer og kompleksitetsteori. Med disse nye kompetencer er vi i gang med at skabe evaluerende processer for opnå en bedre begrundet praksis.

Vi tilbyder dig

  • et spændende job i en organisation, der vægter høj faglighed og dialog i et tværfagligt koordineret samarbejde
  • stor grad af selvorganisering i koordineringen af dine opgaver i samarbejde med dine kolleger, den faglige koordinator og leder
  • et godt kollegialt fællesskab med stor mulighed for gensidig sparring og faglig refleksion og udvikling
  • et job med mange funktioner, hvor du bliver mødeleder og facilitator for pædagogiske forandringsprocesser
  • et job, hvor arbejdet med inklusion og børnefællesskaber, som er en del af børnepolitikken i Hillerød kommune, indgår.

Om dig
Det er vigtigt for os, at du er uddannet pædagog og gerne har en pædagogisk efteruddannelse på diplomniveau. Samtidigt skal du kunne se dig selv som praksisdeltagende.

Vi forventer ydermere, at du
  • har minimum tre års erfaring inden for daginstitutionsområdet
  • har erfaringer med relationelle, kontekstuelle observationer og beskrivelser af disse
  • er i stand til at bringe din pædagogiske faglighed konstruktivt i spil i tværprofessionelle samarbejdsfora
  • er fortrolig med brug af IT, Word, Outlook og journalsystem (gerne ACADRE).

Arbejdsopgaverne i en kommunal virksomhed som PPR stiller store krav til fleksibilitet og selvstændighed. Jobbet kræver derfor, at du kan holde fokus på flere opgaver samtidigt, og at du selv kan prioritere, tilrettelægge og afslutte opgaverne. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, da arbejdsdagen primært foregår ude i institutionerne. Samtidig skal du være holdspilleren, der er med til at spille andre gode. Når vi i fællesskab lykkes, opnår vi succes i opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse 1. april 2020.
Du bliver ansat i afdelingen Familier og Sundhed, PPR, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og Ny Løn.
I forbindelse med eventuel ansættelse indhentes referencer samt straffe- og børneattest.

Flere oplysninger
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte leder af Pædagogisk Team PPR Claus Ryborg på clry@hillerod.dk eller faglig koordinator Mie Hansen på 72 32 56 57 eller mieh@hillerod.dk.

Yderligere oplysninger om Hillerød Kommune og Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik ”Fælles Børn – Fælles Ansvar” kan du se på kommunens hjemmeside.

Frist
23. februar 2020. Vi forventer at afholde samtaler 26. februar 2020.
Ansøgningen sendes elektronisk og vedlægges eksamensbevis, CV og eventuelle udtalelser.
Din ansøgning skal indeholde en kort beskrivelse af hvorfor du søger netop denne stilling og hvordan du tænker, at du fagligt kan bidrage til vores team.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.