Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PQ medarbejder

Er du skarp til at skrive tekster, udarbejde flotte præsentationer, vedligeholde SOME og har du erfaring som PQ medarbejder fra rådgivende ingeniør/arkitekt, så vil vi gerne i kontakt med dig.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver forgår fra kontoret nord for København hos en veletableret bygherrerådgiver. Du bliver en del af det faste team på kontoret i en nyoprettet stilling som PQ medarbejder.

Dine ansvarsområder er at koordinere og indsamle information til brug for udarbejdelse af tilbud. Desuden står du for tekst, grafik og opsætning af tilbudsmateriale. Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling, så du kan medvirke til udvikling af processer omkring PQ og tilbud.

Foruden tilbudsmaterialer står du for udførelse af markedsføringsmæssige tiltag og deltager i samarbejde med ledelsen i strategisk udvikling af content marketing.

Om dig

Du har f.eks en uddannelsesmæssig baggrund som arkitekt, konstruktør el.lign. Måske har du en grafisk uddannelse og dertil erfaring fra byggebranchen gerne fra rådgivende ingeniør, arkitekt eller lignende.

Du trives i et miljø med en flad organisation og tæt samarbejde på tværs. Du får en central og synlig post i firmaet, og det er derfor vigtigt at du har formidable kommunikationsevner og forstår at arbejde sammen med forskellige typer mennesker og faggrupper.

Du arbejder struktureret og har et højt personligt drive samt et udpræget resultatorienteret mindset.

Vigtigst er at du har byggeteknisk forståelse og kender processerne omkring PQ.

Faglige kompetencer:

 • Min. 2 års erfaring fra byggebranchen, gerne rådgiver/arkitekt
 • Grafisk forståelse samt erfaring med grafiske programmer
 • Mestrer at skrive tekster på fejlfrit dansk
 • Erfaring med SOME og hjemmesideopdateringer
 • Kendskab til LinkedIn på brugerniveau

Personlige kvalifikationer:

 • Højt personligt drive
 • Struktureret
 • Resultatorienteret
 • Relationsskabende
 • Udadvendt
 • Ansvarsbevidst
 • Initiativrig

Du tilbydes

En nyoprettet stilling hos en bygherrerådgiver.  Et stabilt og professionelt bagland i en velkonsolideret virksomhed. Attraktiv løn og pensionsordning.

Ansøgning

Headhunterne ApS står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. 2104CJ15 i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Udvælgelseskriterier

Det er en forudsætning for at komme i betragtning, at du har min 2 års erfaring som PQ medarbejder hos rådgivende ingeniør eller arkitekt og kender de processer, der er i forbindelse med prækvalifikation og tilbud.

I udvælgelsen vægter vi desuden grafisk forståelse, evnen til at sætte et flot materiale op samt at du kan skrive fejlfri og informative tekster.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.