Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Præstemoseskolen søger engageret lærer til vores Overbygning (6.-9. klasse) med linjefag i tysk og dansk

Er du den lærer, der kan forklare nutidens ungdom, hvad det er der gør, at tysk er det fedeste og mest brugbare sprog? Besidder du evnen der gør, at elever der har haft dig i tysk husker, at du gjorde sproget levende og fik dem til at turde at tale sproget? 
Kan du se dig selv tænde gløden i teenageres øjne og se dem blive passionerede omkring dansk litteratur? Hvis ja, så er det dig vi søger!

Præstemoseskolen søger læreren der med fagkombinationen tysk og dansk, er i stand til at påtage sig begge fag i Overbygningen (6.-9. klasse) på vores skønne skole. Kan du - ud over de to fag også undervise i musik eller andet på linjefagsniveau, så er det skønt, men tysk og dansk er det vi primært søger.

På Præstemoseskolen er der højt til loftet og med en kort afstand mellem ledelse og medarbejdere. Vi bryster os af, at vi som skole er stærke sammen, og at vi formår at holde den sociale og faglige fane højt - vi er gode til at grine sammen, alt mens vi tager fat.

På skolen vægter vi teamsamarbejdet højt og forventer, at du engageret vil indgå i disse forpligtende professionelle arbejdsfællesskaber i såvel afdelings-, klasse- og fagteam.
Vi har tilstedeværelse med mening blandt andet med en fast mødedag.

Præstemoseskolen er en skole i den nordlige del af Hvidovre med stor søgning fra distriktets børn. Skolen har 547 elever fordelt på 2 almene spor og 1 specialklassespor. Vi arbejder afdelingsopdelt, og lærerne er tilknyttet et afdelingsteam.

Præstemoseskolen vægter kvalitet i såvel børnenes faglige, personlige og sociale udvikling højt. De tre centrale værdier i al undervisning og samvær baserer sig derfor på værdierne Læring, Fællesskab og Selvværd, og vi sætter trivslen og gode relationer højt på alle niveauer.

Har du lyst til sammen med os at gøre en god skole endnu bedre, så ser vi frem til, at du søger den faste stilling hos os.

Ansøgningsfristen er fredag den 30. april 2021

Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 18.

Tiltrædelse 1. august 2021.

Yderligere oplysninger om skolen kan findes på:
Skolens hjemmeside eller indhentes ved henvendelse på 7228 2812 til faglig leder for Overbygningen (6.-9. klasse) Peter Mogensen.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.