Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praksiskonsulent med fokus på den ældre medicinske patient til Center for Sundhed og Forebyggelse

Københavns Kommune søger efter en praksiskonsulent tilknyttet Sundheds- og Omsorgsforvaltningen – Center for Sundhed og Forebyggelse. Stillingen ønskes besat med en praktiserende læge, der praktiserer i Københavns Kommune med start 1. september 2020. Vi søger en praksiskonsulent, der skal arbejde med temaet den ældre medicinske patient.

Kommunen har stort fokus på at forbedre kvaliteten af og samarbejdet om den ældre medicinske patient. Særligt er der fokus på at styrke områder som ordningen om faste læger på plejehjem ligesom forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser af den ældremedicinske patient er centrale temaer. Ligeledes forestiller vi os også, at du skal være med til at styrke området for kronisk sygdom – herunder vores henvisningsveje til vores tilbud til borgere med kroniske sygdomme. Slutteligt er der også stor fokus på en styrkelse af pallitionsområdet.

Derfor søger vi søger en praksiskonsulent, der brænder for området og kan se potentialet i, at kommune og almen praksis arbejder tættere sammen for at opnå endnu bedre resultater. Din rolle vil blandt andet være at rådgive og sparre i forhold til en række af kommunens indsatser ligesom kvalitetssikring også vil være en hovedopgave.

Vi forestiller os, at du evt. skal arbejde med følgende områder:

  • Udvikle samarbejdet mellem hjemmeplejen, hjemmesygeplejen og almen praksis om den ældre medicinske patient
  • Styrkelse af samarbejdet mellem almen praksis og kommunen generelt gennem faglig sparring og rådgivning ift. konkrete sundhedsindsatser
  • Udvikle og understøtte ordningen om faste læger på plejehjem
  • Styrkelse af kommunens kommunikation til almen praksis

Arbejdsopgaver og indsatser vil tilrettelægges i dialog med nøglemedarbejdere på området. Praksiskonsulenten vil referere til sundhedschefen i Center for Sundhed og den ugentlige arbejdstid er 2-3 timer. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder i Center for Sundhed, Stine Mieth Waldorff, på 2721 8607, specialkonsulent, Thomas Rye på 5162 5954 eller Jan Værnet, formand PLO-K på 2683 7839.

Aflønning af praksiskonsulent sker efter gældende takst for konsulentydelser for praktiserende læger, der for nærværende lyder på 955,36 kr. i timen efter aftale med PLO-K.  

Søg via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.