Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praksiskonsulent til at arbejde med lægedækning til Center for Sundhed og Forebyggelse

Københavns Kommune søger en praksiskonsulent til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen – Center for Sundhed og Forebyggelse. Stillingen ønskes besat med en praktiserende læge, der praktiserer i Københavns Kommune med start 1. september 2020. Vi søger en praksiskonsulent, der skal arbejde med temaet lægedækning herunder rekruttering og fastholdelse.

Københavns Kommune har som den første kommune i landet vedtaget en strategi for lægedækning, der indeholder en række ambitiøse målsætninger, som samlet set skal betyde en bedre lægedækning for byens borgere og gøre det mere attraktivt at være praktiserende læge i byen.Til at indfri vores målsætninger søger vi en praksiskonsulent, der brænder for området og kan se potentialet i, at kommune og almen praksis arbejder tættere sammen for at sikre en bedre lægedækning til gavn for byens borgere. 

Din rolle vil blandt andet være at rådgive, sparre og kvalitetssikre i forhold til at udvikle nye tiltag og aktiviteter, der skal sikre en bedre lægedækning.

Vi forestiller os, at du evt. skal arbejde med følgende områder:

  • Kvalitetssikring af igangværende initiativer og kommunikation med almen praksis ift. lægedækningsindsatser
  • Udvikling af rekrutteringsinitiativer med henblik på at rekruttere yngre læger til kommunen
  • Udvikling af fastholdelsesinitiativer ift. ældre praktiserende læger

Arbejdsopgaver og indsatser vil tilrettelægges i dialog med nøglemedarbejdere på området. Praksiskonsulenten vil referere til sundhedschefen i Center for Sundhed og Forebyggelse og den ugentlige arbejdstid er 3 timer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder i Center for Sundhed, Stine Mieth Waldorff på 2721 8607, specialkonsulent, Jaqueline Weber på 2943 0936 eller Jan Værnet, formand PLO-K på 2683 7839.

Aflønning af praksiskonsulent sker efter gældende takst for konsulentydelser for praktiserende læger, der for nærværende lyder på 955,36 kr. i timen efter aftale med PLO-K.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.