Praktik (Byplanlæggere og Landskabsarkitekter)

Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er altid på udkig efter de dygtigste landskabsarkitektpraktikanter - send os en ansøgning, hvis det er dig.

Som praktikant hos Arkitema Architects bliver du en del af Urban Design teamet i en af Skandinaviens største og førende arkitektvirksomheder, hvor du i samarbejde med erfarne landskabarkitekter og planlæggere skal løse en bred vifte af fagligt relevante opgaver.

Vi udfører arkitektur i hele norden – primært inden for vores fem segmenter: Bolig, Læring, Erhverv, Sundhed og Urban Design. Vores faglige bredde vil give dig en bred forståelse for arkitektfaget og et indgående kendskab til arbejdsgangene i branchen.

Hos os får du konkrete tegneopgaver på projekter og kan blandt andet komme til at arbejde med koncept, programmering af byrum og friarealer (bl.a. i Adobe, Sketch Up og AutoCAD), design, visualisering og formidling af projekter. Vi giver ansvaret til dem, som tager det. På den måde får du selv mulighed for at definere og præge dit praktikforløb, så det passer til dine interesser og din faglige profil. Du vil blive tilknyttet et samarbejdende team og en erfaren landskabsarkitekt som mentor, der guider dig gennem hele din praktikperiode.

Arkitema College
Som den første arkitektvirksomhed i Danmark har vi siden 2010 haft et college for vores praktikanter. På Arkitema College får du tværfaglig undervisning af virksomhedens egne fagspecialister inden for emner som:

 • Arkitektkonkurrencer
 • Helende arkitektur
 • Bæredygtighed
 • BIM/Revit
 • Bygherrerådgivning

 • Derudover vil der være fælles byggepladsbesøg, studietur mm. - alt sammen vigtig viden og praktisk indsigt, der sikrer, at du står stærkere i dit videre karriereforløb.

  Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning via nedenstående link.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.