Gem job

Praktik, Electrical Engineering, Logistics - efteråret 2021

Jobbeskrivelse

Læser du Elektrisk Energiteknologi eller til maskinmester, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst og arbejde med avancerede sorteringsanlæg til kunder over hele verden? Vi er på udkig efter 2 Electrical Engineering-praktikanter til efterårssemestret 2021.

Du kommer til at blive en del af vores Logistics Project Engineering afdeling, der udvikler og designer sorteringsanlæg til kunder over hele verden, herunder Nike, Adidas, BESTSELLER og Australia Post. Du er selv med til at forme praktikken og har mulighed for at stifte bekendtskab med de områder og opgaver som har din interesse og matcher dine faglige kvalifikationer – det kunne eksempelvis være:

 • Indgå i projektteam og løse opgaver i forbindelse med projekteksekvering
 • Automatisk generering af dokumentation og værktøjer til anvendelse under projekteksekvering, herunder el-dokumentation og data til placering af el-komponenter
 • Designe nyt standard I/O system/setup, der kan anvendes på alle projekter uanset anlægskonfiguration
 • Designe og implementere nyt system for nødstop med hensynstager til risikovurdering og performance level.
 • Designe og implementere nyt system for safety gates og/eller service areas
 • Beregne og teste løsninger for energitilførsel til vogne i sorterkæden med særligt hensyn til energibehov, spændingsfald og kortslutning
 • Power-beregning ved forskellige anlægskonfigurationer samt test af disse, til brug for power estimering, der fremsendes til kunden
 • Værdifuld erfaring i et specialist-miljø
  Du kommer til at indgå i et team af specialister inden for det el-tekniske område, hvor der er rig mulighed for både at lære og sparre og selv tage ansvar for en lang række opgaver. Samtidig kommer du til at have masser af kontaktflader på tværs af hele organisationen og stifter bekendtskab med øvrige specialister inden for f.eks. mekanik, software og automation.

  Der er gode muligheder for selv at komme med ideer og forslag til både udvikling og optimering, og det er derfor også vigtigt, at du ikke er bange for at komme på banen med din viden og dine inputs. Derudover forestiller vi os at du:

 • Læser Elektrisk Energiteknologi eller til maskinmester og skal i praktik til efteråret 2021
 • Eventuelt har en el-teknisk baggrund inden dit nuværende studie
 • Har lyst til at indgå i et team med specialister og ikke er bleg for at komme på banen med din viden og inputs
 • Har lyst til at lære og løbe med opgaver som du bliver projektleder for
 • Der vil efterfølgende være mulighed for studiejob på de efterfølgende semestre.

  Interesseret?
  Send CV, ansøgning og seneste karakterudskrift via linket hurtigst muligt og senest 30. april, 2021, da vi kalder ind til samtaler løbende. Vedhæft gerne din seneste karakterudskrift. Har du spørgsmål til praktikpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist, Søren Vestergaard Holm, på 31 76 04 48 eller Team Manager Electrical Engineering, Anders Revsbech, på 27 61 59 76 eller Technical Project Manager, Kenneth Kejlberg, på 27 21 48 33.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  BEUMER Group
  Conveying, loading, palletising, packing, sortation and distribution – BEUMER Group is a leader within the development and manufacture of high-technological intralogistics systems for global markets. Our employees stand out from others thanks to their ability to supply innovative solutions to our customers. They can do this because they know the industry and are passionate about continuously developing and expanding their knowledge. We support these high standards through teamwork, mutual respect and a working culture based on trust that fosters stability and security for all of our employees. Our common goal is to implement outstanding and innovative projects worldwide.

  Jeg er interesseretFortrolighedspolitik


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.