Praktikant med speciale i revision

Drømmer du om at blive revisor? Er du under uddannelse til Finansbachelor? Så er det her en chance for at få prøvet din viden af i praksis.
 
Som praktikant hos os lover vi dig, at du kommer til at gøre en forskel! Du kommer hurtigt til at indgå som en naturlig del af hverdagen og opgaveløsningen på kontoret.
 
I praktikperioden vil vi sørge for, at du kommer godt fra start og lige så godt i mål, både når det gælder arbejdsopgaver og det sociale liv på arbejdspladsen.
 
Du kan forvente at arbejd med bl.a.

  • Bogføring
  • Afstemning
  • Moms
  • Kendskab til udarbejdelse af årsregnskaber
Vi kan tilbyde dig:
  • Ansvar
  • Egen kundeportefølje
  • At indgå i et ungt team af engagerede kollegaer
 
Som en del af din praktikperiode hjælper vi gerne med sparring og inspiration til din projektopgave. Under praktikperioden vurderer vi sammen, om du skal fortsætte som revisortrainee hos TotalAdministration.
 
Om dig
Bliver du praktikant hos os, ved du, at vi har følt et potentiale hos dig som revisor. Vi stiller derfor krav til dig i din praktikperiode.
 
Som person er du serviceminded, engageret, udadvendt og viser interesse for arbejdsopgaverne i en revisionsafdeling. Du er nysgerrig, ambitiøs og har en drivkraft til at udfordre og udvikle dig. Du skal være struktureret og resultatorienteret og du skal kunne lide udfordringer.
 
Vi forventer at du er interesseret i en karriere som revisor, hvor arbejde og uddannelse sker sideløbende.
 
Interesseret?
Så send en ansøgning, CV, insightprofil og eksamensbeviser samt seneste karaktermeddelelser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her