Praktikant som administrationsbachelor

Børne- og Familiesekretariatet søger en praktikant som administrationsbachelor i perioden fra den 1. februar til 18. juni 2021.

Ansættelsen er på 37 timer om ugen og er ulønnet.

Børne- og Familiesekretariatet er en stabsfunktion for ledelsen i Børne- og Familieafdelingen såvel centralt som decentralt. Sekretariatet løser opgaver inden for økonomi, organisation, ledelse, bygninger samt udvikling og opfølgning i forhold til de forskellige tilbud i Børne- og Familieafdelingen.

Børne- og Familiesekretariatet har endvidere en borgerrettet serviceydelse i form af Pladsanvisningen, som bl.a. anviser pladser til dagplejen og institutionerne samt beregner fripladser.

Opgaverne vil, for administrationsbacheloren i praktik, være en blanding af mindre konkrete selvstændige opgaver samt grundigere indblik i visse opgaver/projekter og forefaldne administrative opgaver i sekretariatet.

Praktiktiden skal give den studerende en dybere forståelse af organisationens opbygning og opgavernes indhold og vil foregå i tæt samarbejder med en konsulent og/eller administrativ medarbejder:

 • Indblik i og medvirke ved de administrative opgaver i sekretariatets fire teams:
  • Planlægningsteam
  • Økonomiteam
  • Byg- og Arbejdsmiljø
  • Pladsanvisningen
 • Betaling af regninger via kommunens økonomisystem
 • Afprøvning af diverse økonomiopgaver
 • Indgå i diverse planlægningsopgaver
 • Medvirke ved forberedelse og deltagelse i diverse mødeaktiviteter både internt og eksternt
 • Referentfunktion ved relevante møder
 • Udarbejdelse af mindre notater ifm. mødeaktiviteter 
Der vil i praktikperioden ligeledes være mulighed for at komme ud i organisationen og opleve afdelingens decentrale enheder.
 
Vejleder/primær kontaktperson: Dorthe Toft, tlf. 99312811, mail: dot-fb@aalborg.dk
 
Arbejdsstedets adresse er Sønderbro 12, 9000 Aalborg

Ansøgningsfristen er fredag den 2. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 23. oktober 2020.

Praktikopslaget finder du på Aalborg Kommunes hjemmeside (www.aalborg.dk) under ”Job og ledighed”: https://www.aalborg.dk/job-og-ledighed/job

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.