Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til digital marketing på Teknologisk Institut

Teknologisk Institut i Taastrup søger en eller flere praktikanter til markedsføring af kurser og uddannelser. Du får en stilling, hvor du i samspil med kolleger i marketingteamet arbejder med content, SEO og digitale kanaler. 

Marketingopgaver  
Dine opgaver vil bestå af at bidrage til at løse de daglige marketingopgaver sammen med det øvrige marketingteam. Du kommer hovedsageligt til at arbejde med vores content, hvor du løbende skriver, optimerer og idéudvikler vores indhold.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: 

 • Tekstforfattelse af indhold til teknologisk.dk/kurser
 • Udarbejdelse af relevant content til vores digitale kanaler
 • Bidrage til SoMe-planlægning og strategi
 • SEO-optimering af indhold
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Din profil
  Du er ved at uddanne dig inden for digital marketing eller kommunikation. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og god til at skrive tekster, researche og producere indhold. Du formulerer dig klart og præcist, og har lyst til at arbejde med formidling af kurser og uddannelser til forskellige målgrupper. Du arbejder selvstændigt, men trives som del af et team, og er drevet at skabe resultater med din indsats.

  I praktikforløbet får du hands-on erfaring med marketing som del af et dedikeret team, hvor du får kendskab til de forskellige specialistroller, som afdelingen består af. Du styrker dine evner inden for content og tekstforfattelse, og lærer om UX for digitalt indhold. Samtidig får du indblik i anvendelsen af SEO, og bliver en del af den redaktionelle planlægning af SoMe.

  Center for Uddannelse
  Center for Uddannelse på Teknologisk Institut har et udbud af mere end 1.000 forskellige kurser, uddannelser og konferencer. Vi bestræber os på at imødekomme erhvervslivets behov for kompetenceudvikling – lige fra IT til personlig udvikling. Centret er kendetegnet ved et stort engagement samt faglig dybde og bredde. Du kommer til at arbejde sammen med 35 dygtige kolleger i et resultatorienteret miljø med stort fokus på at skabe værdi for vores kunder. 


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.