Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til Idrætsprojekter

Til DGI Nordsjællands arbejde med særligt fokus på unge og på ikke-idrætsaktive borgere søger vi en praktikant i foråret 2021, som skal arbejde med projektarbejde og idrætsaktiviteter, vi gennemfører inden for vores fokusområder. Du bliver en del af vores Projekt- og udviklingsafdeling.
 
Dine opgaver
Vi forventer, at du har erfaring med praktisk koordinering, at du kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og har mod på at påtage dig ansvar. Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Projektledelse og koordinering
 • Administrative opgaver
 • Udvikling af nye initiativer og aktiviteter
 • Facebook-promo, grafisk opsætning mm.
 • Planlægning, afvikling og opfølgning af arrangementer og kurser
 • Diverse adhoc opgaver
   
 • Hvordan arbejder vi med idræt og bestemte målgrupper?
  I praktikperioden kommer du til at arbejde med udsatte målgrupper, som ikke idrætsaktive seniorer, børn og unge i boligsociale områder og inklusion af sårbare børn i foreningslivet. Du kommer til at arbejde med udvikling og implementering af metoder, indsatser og koncepter for grupper, som af forskellige årsager er marginaliserede i samfundet og som kun i mindre omfang benytter idræts- og foreningslivets tilbud.

  Praktisk
  Det daglige arbejdssted er DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød. Du vil i praktikperioden have en kontaktperson, som hjælper dig med at indkredse og definere dine arbejdsopgaver, og finde dig til rette i organisationen. Med i stillingen hører adgang til frokostordning og PC.
   
  Praktikopholdet er fra d. 1. februar til d. 25. juni 2021, men vi kan justere på sluttidspunktet efter din studie- og praktikordning. Det ugentlige timetal er mellem 25 og 37 timer efter nærmere aftale.
   
  Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere og mulighed for udvikling af dine kompetencer. Vi er vant til at have praktikanter i huset, og du bliver en del af et udfordrende og lærerigt miljø, hvor du kan byde ind med egne idéer og holdninger.
  Stillingen er ulønnet, men du bliver en del af vores gode frokostordning og kan få dækket dine transportomkostninger i forbindelse med dit praktikophold.

  Om DGI
  DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra fodbold til fitness og løb. Vi hjælper vores flere end 6.300 foreninger/klubber og 100.000 frivillige med at gøre en forskel. For samfundet, for medlemmerne, for sporten. 
   
  Sådan ansøger du
  Har du lyst til at arbejde med inklusion i DGI, en idrætsorganisation i rivende udvikling, og tænder du på stort ansvar og spændende udfordringer? Så send en kort ansøgning med dit CV.
   
  Har du spørgsmål til stillingen som praktikant, kan du kontakte udviklingskonsulent Peter Bennett på peter.bennet@dgi.dk eller 2497 5342.
  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.