Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til marketing, kommunikation & SoMe

Twentyfour søger en kommunikationsstærk salg- og marketingsassistent, som skal supportere og håndtere social selling på bl.a sociale medier. Især hvis du kan genkende dig selv som værende en passioneret og resultatorienteret person, der formår at have fingeren på pulsen, når det kommer til SoMe.

Jobbet
I stillingen bliver du en del af et lille team og vil i dit forløb komme til at jonglere med mange bolde. Derfor er det vigtigt at du er proaktiv, kan arbejde selvstændigt, er en ørn til at stave og har et godt øje for detaljen. 

Som udgangspunkt vil dine opgaver være at: 

 • Content- og copywriting (producere artikler, post og indlæg)
 • Facilitere social media strategi - herunder LinkedIn, Facebook, Instagram 
 • Facilitere og vedligeholde vores årlige content plan for posts/aktiviteter på sociale medier
 • Foretage relevante markedsanalyser og udse trends 
 • Ad hoc grafisk arbejde (Illustrationer, ads, fotoredigering)
 • Videoredigering samt tilrettelæggelse af content 
 • Stillingen kommer til at indeholde en masse journalistarbejde i forhold til research af diverse emner herunder; digital forretningsudvikling, ledelse, salg, IT, osv., samt selve udarbejdelsen af både større og mindre skriftlige artikler, blogindlæg samt diverse posts og indlæg på sociale medier, herunder LinkedIn. Derudover vil du også skulle stå for at producere og tilrettelægge videoproduktion, som ligeledes benyttes i Twentyfours salgsbårede aktiviteter.

  Under dit forløb vil du især komme til at supportere vores salgschef Rasmus Aagaard i tæt samarbejde, med vores andre praktikanter. Det primære fokus for dit arbejde vil være at stå for social selling på hans forskellige kanaler og netværk. Din stilling vil helt naturligt indebære en masse tastearbejde, og derfor er det vigtigt at du er dygtig til at kommunikere skarpt på skrift. Dit arbejde med social selling kommer til at have direkte betydning på nuværende og potentielle kunder samt virksomhedens netværk, fordi alt content der produceres har virkning på de budskaber som Twentyfour ønsker at formidle. 

  Praktikant hos Twentyfour
  Vores praktikforløb er minimum 10 uger på fuld tid fra 9:00-17:00. I Twentyfour laver vores praktikanter rigtigt arbejde. Du vil aldrig blive sat til at lave kaffe eller stå ved kopimaskinen. Modsat forventer vi at du giver dit fulde engagement. Du vil blive tildelt en mentor under praktikforløbet (vores Head of Account Management Rasmus Aagaard), som vil guide dig, og hjælpe dig med at udvikle dig under praktikforløbet.

  Vi forestiller os at du studerer kommunikation, journalistik, marketing, business development eller lign. Du er derudover rationel, grundig, en team player, elsker at omfavne nye udfordringer, og du er ikke mindst forretningsorienteret.

  Hvorfor skal jeg arbejde hos Twentyfour?

  Vi mener, at en god arbejdsplads er baseret på et innovativt team med høje ambitioner, en positiv atmosfære og en proaktiv kultur. Vi ønsker at investere i og udvikle vores medarbejdere, der ønsker at bidrage til vores vision om at blive det førende software og udviklingshus i branchen. Vi værdsætter et positivt og socialt miljø med en stærk kultur og masser af sociale begivenheder. Vi tilbyder et job med meget ansvar, udviklingsmuligheder og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag.

  Her er nogle flere gode grunde:

 • Vi har fart på og har et brændende ønske om at være de bedste til det vi laver.
 • Vi har spændende kunder som Green Mobility, Blast Pro Series, Falcon IO, Nationalbanken, DR Koncerthuset m.fl. Se vores case-side for mere info.
 • Vi er mega flinke, hos os er der højt til loftet og en uformel tone.
 • Skøn frokostordning og snack ordning.
 • Casual dress code
 • Vi har et rigtig hyggeligt og fedt arbejdsmiljø. Se eksempelvis billeder på vores facebookside –> facebook.com/html24

  Hvordan er Twentyfour at arbejde for?
  Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret, og udfordrer ofte hinanden i bordfodbold eller bordtennis, når hjernen lige skal have lidt energi til de næste opgaver.

  Vi har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Der er også løbeklub og vi spiller ofte padel tennis eller fodbold sammen. Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer du leverer og engagerer dig fuldt ud i dit arbejde!

  Skriv venligst i din ansøgning, at du har fundet jobbet hos Jobfinder. 

  Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.