Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til projektledelse til foråret 2021 hos OTW

Praktikant til projektledelse til foråret 2021 hos OTW

Giver ord som content marketing, tidsplan, budget og deadline dig ild i øjnene og ro i sjælen?

Så er det DIG, vi mangler til at indgå i vores projektlederteam hos OTW i København. Vi søger nemlig en dygtig praktikant til at booste vores organisation og indgå i en spændende og lærerig dagligdag i Danmarks største content marketing-bureau.

Vi tilbyder den rigtige kandidat en praktikplads, som indeholder masser af ansvar, men også tæt daglig sparring med vores stærke og erfarne team af projektledere, så du bliver udfordret og uddannet på lige fod.

I et praktikforløb hos os får du mulighed for at:

 • Indgå i planlægning af større projekter og kampagner for kunder.
 • Selvstændigt styre mindre projekter for både kunder og OTW selv.
 • Være med til at planlægge produktioner, fx fotoskydning og content marke ting-film, herunder udarbejdelse af skydeplaner, indkøb af rekvisitter og deltagelse på fotodage.
 • Indhente priser og tilbud hos leverandører – alt fra balloner til locations og udstyr.
 • Indhente materiale og annoncer fra kunder, mediebureauer og leverandører.
 • Briefe kreative og grafikere, redaktionelle og digitale kolleger på opgaver.
 • Analysere og researche på kunder og projekter, og lære alt om den gode proces og succesfuld kundekontakt i hverdagen.
 • Kort sagt alle de roller, en projektleder skal kunne mestre i hverdagen, enten på et bureau eller i andre organisationer. Samtidig får du masser af sparring fra både dit eget team og dine kolleger i OTW, gratis frokost og fredagsbrunch i Allers fantastiske kantine og fredagshygge med voxpop og champagnegalop hver uge.

  Du...

  ...er kommunikativt stærk i dialogen med kunder og kolleger, trives med deadlines, struktur og detaljer, er udadvendt, initiativrig og ved, hvordan du spiller dig selv på banen i en travl organisation.

  Vi regner med, at du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatud- dannelse, fx på CBS, DMJX eller lignende, men personen er vigtigere end uddannelsen.

  Os

  I OTW (Off the Wall) skaber vi fortællin- ger, der skaber forandring. Vi er rådgivere og historiefortællere på tværs af medier, discipliner og kanaler. Gennem mere end 30 år har vi fortalt historier for nogle af de stærkeste brands og organisationer i Norden. OTW er en selvstændig virksomhed under Aller-koncernen. Vi er 60 medarbejdere, hvoraf hovedparten sidder på 4. sal i Aller-huset på Havneholmen i København. Den resterende del af medarbejderne sidder i Pakhusene i Aarhus Ø.

  Du kan læse mere om os på www.otw.dk.

  Praktikken

  Praktikken ligger i forårssemesteret 2021 og er fuldtid. Praktikken er ulønnet, men du får gratis frokost og andre almindelige medarbejdergoder i OTW, bl.a. medarbejdermagasiner.

  Det er et krav, at du er på en SU-berettiget uddannelse, og at du opnår ECTS-point under din praktikperiode.

  Det siger tidligere praktikanter om OTW

  Nicoline, RUC

  "Som praktikant og studentermedhjælper i OTW fik jeg indblik i en bred vifte af opgaver. Jeg kom under vingerne hos fire top professionelle projektleder, som tog mig med på en rejse, hvor jeg fik erfaringen i alt fra projektplanlægning til kreativ udvikling og udarbejdelse af større kataloger.

  Det uformelle arbejdsmiljø bevirkede til, at jeg socialt også var meget glad for at være en del af OTW. Rygsækken blev fyldt med erfaringer, som jeg kan bruge i min videre karriere."

  Alberte, DMJX

  "I min praktik fik jeg lov at være selvkø- rende, og lærte en masse om budgetter, planlægning, tidsplaner mm.

  Jeg blev kastet ud i en masse forskellige projekter, som gjorde hverdagen rigtig spændende.

  Alle medarbejderne på kontoret tog rigtig godt imod og jeg følte hurtigt som en del af teamet. Generelt blev jeg mødt i øjenhøjde med åbenhed og respekt, selvom jeg ’bare’ var praktikant."

  Ansøgning

  Send din ansøgning og CV til vores online rekruttingssystem på www.aller.dk under karriere eller klik på nedenstående link.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Tina Holdgård Hansen på tlf. 26 17 49 31 eller HR-ansvarlig Lisbeth Kildahl på tlf. 24 86 40 37. Hvis det er dig, vi leder efter, glæder vi os til at høre fra dig - Vi holder løbende samtaler og lukker, når vi har den rette.

  Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

  Søg denne stilling


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.