Praktikcenteret på TECHCOLLEGE søger en skolepraktikinstruktør til mureruddannelsen

Praktikcenteret på TECHCOLLEGE tilbyder skolepraktik til ca. 3-400 elever fordelt på 17 erhvervsuddannelser og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Praktikcenteret er en koordinerende enhed, som bl.a. har ansvar for det samlede uddannelsesforløb for de elever, der ikke kan finde en hel praktikplads i en virksomhed. Praktikcenteret medvirker til at udnytte den samlede praktikpladskapacitet i virksomhederne bedst muligt og arbejder med at sikre kvaliteten i skolepraktikundervisningen.

Jobprofil:

I stillingen som skolepraktikinstruktør får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever, så skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, de møder, når de er elever i en virksomhed.

Du instruerer og vejleder elever i praktikcenteret i såvel det praktiske arbejde som den korrekte adfærd på arbejdspladsen. Herudover indebærer jobbet varetagelse af de administrative opgaver, der er forbundet med uddannelserne, og kontakt til virksomheder i forbindelse med korte praktikforløb for elever m.m.

Personprofil:

Søger du stillingen som skolepraktikinstruktør, forventer vi, at du gerne har min. 5 års relevant erfaring som murermester eller murersvend, hvor du udover den daglige drift også har arbejdet med projektering og planlægning af mindre opgaver. Samtidig er det et krav, at du sætter dig ind i hvilke faglige mål, der er i uddannelsen på de forskellige hovedforløb, således at du kan gøre lærlingene klar til dem.

Du har lyst til at arbejde med unge mennesker og forståelse for deres individuelle behov. Du har pædagogisk forståelse og er god til at motivere unge mennesker.

Desuden har du evne og lyst til (og gerne erfaring med) at samarbejde på tværs af faglighed med en forståelse for og anerkendelse af individuelle behov. Du er som person åben og imødekommende og bidrager til et godt arbejdsmiljø i et team. Du er positiv og løsningsorienteret og forstår værdien af god dokumentation i dit arbejde. Du er systematisk, har flair for administration og er god til arbejdsplanlægning.

Vi tilbyder:

Attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente, spændende og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.  

Ansættelse:

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt tilhørende organisationsaftale med håndværkere i staten.

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat den 1. august 2018

Ansættelsessamtaler forventes afholdt medio maj 2018.

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Eva Melchior Jensen på mobil 2526 6169.

Du kan også læse mere om praktikcenteret og mureruddannelsen på http://www.techcollege.dk.

Ansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via linket nederst på siden. Send din ansøgning og et cv senest den 3. maj 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Dygtig Murer søges hurtigst muligt!!!!

CONNECTION VIKAR ApS

Vi søger hurtigst muligt murere til projekt i Holstebro området Vi forventer at du har er: Uddannet murer Stabil og yderst ansvarsfuld over for dine opgaver. Sætter en ære i at levere opgaver af høj kvalitet Praktisk anlagt og i stand til selv at se...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Dygtig Murer søges hurtigst muligt!!!!

CONNECTION VIKAR ApS

Vi søger hurtigst muligt murere til projekt omkring Herning Vi forventer at du har er: Uddannet murer Stabil og yderst ansvarsfuld over for dine opgaver. Sætter en ære i at levere opgaver af høj kvalitet Praktisk anlagt og i stand til selv at se opg...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Dygtig Murer søges hurtigst muligt!!!!

CONNECTION VIKAR ApS

Vi søger hurtigst muligt murere til projekt omkring Bjerringbro Vi forventer at du har er: Uddannet murer Stabil og yderst ansvarsfuld over for dine opgaver. Sætter en ære i at levere opgaver af høj kvalitet Praktisk anlagt og i stand til selv at se...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Murersvend søges

Nordjysk Murer & Facade

Frederikshavn
Vi søger 1 - 2 murersvende, med opstart omgående. Løn efter kvalifikationer. Arbejdet består primært af netpuds, men vi laver selvfølgelig også alt andet.
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018