Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for derved at deltage i en større del af arbejdet i marken.

I løbet af sommeren 2018 gennemfører vi en række store renovationer af broer og konstruktioner på kystbanen og Frederikssundsbanen. Vores praktikant kommer til at deltage i dette arbejde – både fra skrivebordet og ude i marken. Vi sikrer os at du ser projektet fra flere sider og oplever forskellige faser – så du får mest muligt med dig. Du kommer til at se projekterne fra Bygherrens synsvinkel og kommer til at arbejde sammen med projektledere, projekteringsledere, projektsupportere og byggeledere.


Deltag i byggemøder som en integreret del af projektorganisationen
Som praktikant hos Broer Øst kommer du til at indgå i et team, hvor du skal være med til – i samarbejde med projektorganisationen – at følge processen.

Din primære opgave bliver, sammen med byggelederen og de assisterende byggeledere, at følge udførelsen i marken. Desuden vil du få mulighed af at hjælpe projektlederen i hans arbejde med at holde styr på projekterne.

Dine konkrete opgaver og ansvarsområder kommer til at afhænge af dine kompetencer og din indstilling. Der er rige muligheder og vi ønsker at give dig så lærerigt et forløb som muligt.

Studerende med interesse for konstruktioner og jernbanen
Vi forestiller os, at du studerer på en teknisk uddannelse; f.eks. som ingeniør eller bygningskonstruktør på en anlægs/ bygge-retning.

Du indgår som fuldgyldigt medlem af Anlæg Øst Broer, og vi søger derfor en selvstændig person, som kan stå på egne ben og selv tage kontakt til relevante personer for at indgå aftaler.

Hvis du interesserer dig for jernbanetekniske begreber, vil dit ”nørd-gen” blive rigeligt stimuleret, da det fylder meget i vores arbejde i sporet.

Løn
Du ansættes som praktikant og vil i praktikperioden være omfattet af aftale mellem Banedanmark og dit uddannelsessted. Praktikken er lønnet.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt anlægschef Ulrik Jaller eller byggeleder Michelle Blaabjerg Johannesson. Søg gerne hurtigst muligt da vi løbende indkalder til samtaler. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne – husk at vedhæfte dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Turnusingeniør til Kørestrøm

Elektrificering

København
I foråret 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbanebranch...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Turnusingeniør til Spor

Femern

København
I sommeren 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbanebranc...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Turnusingeniør til Byggeledelse

Spor Øst

København
I eftersommeren 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbane...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Regnskabschef

Økonomi

Vil du være ansvarlig for Banedanmarks regnskab, der omfatter aktiviteter for mere end 7 mia. kr. årligt? Vi søger en struktureret og initiativrig regnskabschef, der brænder for at udvikle vores regnskabsprocesser ved siden at fastholdelsen af den s...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

København
Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018