Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikinstruktør til Teknologisk VidenCenter - el, automatik og elektronik

Teknologisk VidenCenter søger en praktikinstruktør, som vil være med til at sikre, at vores elever på automatik- elektriker- og elektronikuddannelserne får en uddannelse på et højt fagligt niveau med mulighed for at tilegne sig de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. Som praktikinstruktør er det din opgave at støtte og motivere eleverne til at yde deres bedste og til aktivt at opsøge læring og viden inden for deres valgte uddannelsesområde.

Det er vores mål at eleverne i praktikcenteret har gode muligheder for at arbejde med faglige problemstillinger og udfordringer for eksempel ved at løse opgaver for foreninger, organisationer og virksomheder. Eleverne skal have en hverdag præget af meningsfyldte opgaver, hvor fællesskabet giver plads til den enkeltes udvikling.

Eleverne i praktikcenteret gennemfører deres uddannelse gennem fleksible uddannelsesaftaler i virksomheder og i praktikcentret, og det er vores klare mål, at alle elever skal opleve at få en kortere eller længere praktikaftale i en virksomhed. Du hjælper derfor også eleverne med praktikpladssøgning, og du har et tæt samarbejde med vores praktikpladskonsulenter for at finde det bedste match mellem virksomhed og elev.

Hvem er du

Du har sandsynligvis en uddannelse inden for det teknologiske område fx el, automatik eller elektronik. Alternativt har du erfaring med undervisning, oplæring, coaching eller andet, som gør dig i stand til at støtte og udfordre eleverne på tværs af fagområder. Vi har både fokus på faglig uddannelse og almen dannelse, og da du er rollemodel for eleverne, og det er vigtigt, at du er bevidst om både høj faglig standard og personlig integritet.

Praktikcenteret har mange samarbejdspartnere både internt og eksternt, og som praktikinstruktør får du en meget stor berøringsflade. Det er derfor vigtigt, at du har lyst og evne til at skabe og vedligeholde skolens store netværk, så du derigennem kan være med til at skaffe praktikpladser til så mange elever som muligt.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen og mulighederne i Teknologisk VidenCenter, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mette Elisabeth Gaml-Sørensen.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende organisationsaftale. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Det primære arbejdssted er i Viborg. I forbindelse med det praktikpladsopsøgende arbejde, vil der forventeligt være en del kørsel. Denne kørsel foregår i egen bil og afregnes efter gældende regler.

Din ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer skal sendes via linket ”Søg stillingen”. Ansøgningsfristen er den 28. februar 2021, og vi afholder samtaler den 9. marts 2021.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.