Praktikplads i et moderne rekrutteringshus tilbydes

Er du i gang med sidste del af din uddannelse, og søger du en praktikplads inden for HR og rekruttering, så har vi muligvis et tilbud til dig.


Til vores rekrutteringsafdeling i Aarhus søger vi en praktikant med primært fokus på search af kandidater til vores kunder.
Der er tale om et 6 måneders forløb i forbindelse med dit uddannelsesforløb.
I forløbet får du unik mulighed for at lære HR- konsulentbranchen bedre at kende samt blive klogere på din egen udvikling og ønskede karriereretning.
Udover search efter potentielle kandidater vil du arbejde med sociale medier, netværksrelationer og relevante databaser.
Du vil i tæt samarbejde med vores nuværende researcher og rekrutteringskonsulenter få erfaring med at finde de bedste kandidater i markedet.
Jobbet indeholder ligeledes en stor del håndtering af indkomne ansøgninger samt kommunikation med relevante kandidater omkring åbne stillinger, som annonceres igennem JKS, herunder løbende fokus på nye netværk, portaler og trends indenfor research.

Herudover skal du indgå i sparring med vores rekrutteringskonsulenter omkring løsning af konkrete rekrutteringsopgaver og herigennem sikre et optimalt kandidatfelt til den enkelte kunde.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:
• HR-administrative opgaver
• Søgning efter potentielle kandidater i databaser og via netværk
• Telefonisk og skriftlig kontakt til kandidater, kunder og kollegaer
• Indhentning af referencer
• Deltage i interne rekrutteringsmøder
• Telefonscreening af kandidater og kandidatinterviews

Om dig:
Det er ikke så afgørende, hvilken uddannelse du er tilknyttet. Vi forventer dog, at du har en stor interesse for HR- og rekrutteringsprocessen og gerne erfaring med kundehåndtering og/eller -service.
Du tænker og arbejder selvstændigt men trives med løbende koordinering med dit team. Du målrettet og trives med, at der er travlt - og du giver ikke op i jagten på den rette kandidat til opgaven.
Som person har du god fornemmelse for indfaldsvinkler til søgninger samt flair og interesse for relevante annonceringsplatforme.
Vores kunder anderkender og belønner os for vores ekstraordinære indsats, så du ønskes ligeledes af natur at være løsningsorienteret og proaktiv.
Vigtigst af alt er, at du arbejder meget struktureret og er god til effektivt at planlægge din arbejdstid.

Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis hensyn til afsluttende projekt og eksamen.
What's in it for you:
• Du vil få mulighed for at skrive afsluttende projekt hos os
• Du vil opbygge et stærkt netværk inden for HR og rekruttering
• Du vil optimere dit CV med brancheerfaring hos Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau
• Du bliver superbruger af den populære søgeplatform LinkedIn Recruiter

Om JKS:

Som vikar- og rekrutteringsbureau arbejder vi med at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem optimering af kapaciteten og bemandingsløsninger.
Vi prioriterer den tætte og personlige kontakt med både kunder og kandidater højt, og vi betragter det som afgørende, at vores kunder mødes af konsulenter med et indgående kendskab til markedet og lokalområdet.
Med lokal repræsentation i 38 byer er JKS Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. OG så er vi 100% danskejet. Vi har mere end 20 års erfaring med at matche kandidater med de rette jobs - ikke kun fagligt, men også med fokus på den gode kemi.

Ønsker du at vide mere: www.jks.dk

Yderligere information:

Der skal foreligge en praktikaftale med dit uddannelsessted. Praktikken er ulønnet, og vi forventer opstart i begyndelsen/foråret af 2018.

Dit primære arbejdssted vil være på Aarhuskontoret.

Ansøgningsfrist:

Skriftlig ansøgning samt CV og relevante bilag sendes til mail: 156ELA001@jks.dk
Vi indkalder relevante kandidater løbende, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest 05-01-2018.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Researcher Elisabeth Overlund Andersen på tlf.: 3 0851 314 eller ela@jks.dk.
Arbejdssted: Aarhus


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her