Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Presse- og kommunikationsmedarbejder

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger presse- og kommunikationsmedarbejder 
 
Har du erfaring med pressens arbejde? Forstår du den politiske proces? Har du interesse for og viden om stofområder som nationaløkonomi og offentlig administration? Har du let ved at se den gode historie, og har du en flydende pen og et højt fagligt niveau? Så er du måske Økonomi- og Indenrigsministeriets nye presse- og kommunikationsmedarbejder. 
 
Økonomi- og Indenrigsministeriet er placeret i hjertet af Centraladministrationen. Ministeriet har ansvar for mange af de store offentlige budgetter og regeringens udspil, regeringens prognose for dansk økonomi, men også for afholdelse af folketingsvalg, kommunalvalg og folkeafstemninger. 
 
Om stillingen 
Som pressemedarbejder skal du bl.a.: 
 

  • håndtere henvendelser fra medier 
  • formidle ministeriets budskaber til presse, i debatindlæg, på sociale medier og ministeriets hjemmeside 
  • overvåge mediebilledet og den politiske dagsorden 
 

Stillingen er placeret i Presse og Kommunikation i departementets ministersekretariat. Her skal du indgå i et team på fire personer. Du får også daglig kontakt med dygtige kolleger i departementet, departementschefen og ministeren. 
 
Om dig 
Du har en relevant uddannelse inden for journalistik eller kommunikation. 
 
Vi lægger vægt på, at du: 
 
  • har erfaring fra et større dansk medie eller en offentlig organisation, for eksempel fra et ministerium 
  • skriver godt og mundret 
  • har stor fleksibilitet 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelse vil ske som presse- og kommunikationsmedarbejder i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er på fuld tid med gennemsnitlig 37 timer per uge. Stillingen stiller krav om fleksibilitet i forhold til skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde. 
 
Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid hørende institutioner. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets departement, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. 
 
Stillingen ønskes besat per 1. april 2018. 
 
Vil du vide mere 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mette Gerlach fra Presse og Kommunikation på tlf. 72 28 24 16 eller mge@oim.dk. 
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk). 
Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest tirsdag den 20. februar kl. 12.00. Ansøgninger vil blive vurderet løbende. 
 
Vi forventer at holde samtaler snarest efter ansøgningsfristen. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her