Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRESSE- OG KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER TIL CPH:DOX

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

CPH:DOX søger en journalist- eller kommunikationsuddannet, som er interesseret i et ansættelsesforløb med løntilskud inden for presse og kommunikation med start tidligst d. 1. februar 2020.

I kommunikationsafdelingen hos CPH:DOX bliver du en del af et lille, energisk team, hvor du kommer til at arbejde med pressehåndtering og sociale medier.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå i at finde de gode historier på tværs af festivalens program, skrive pressemeddelelser og nyhedsbreve, være i løbende dialog med journalister og selvfølgelig se en masse film. Du kommer til at skrive meget. Og det er en stor fordel, hvis du skriver godt (og fejlfrit) på både dansk og engelsk. Foruden presseopgaverne kommer du også til at hjælpe med indholdsproduktionen til festivalens sociale medier (Instagram, Facebook og Twitter).

Vi lægger vægt på at du:

  • Har erfaring fra tidligere jobs på en nyhedsredaktion eller en journalistisk arbejdsplads      
  • Kan finde/vinkle de gode historier og skriver godt og fejlfrit (dansk/engelsk)
  • Er udadvendt og ansvarsbevidst
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo
  • Har kendskab til festivalens profil og tidligere afviklede aktiviteter
  • Er struktureret og kan bevare overblikket i travle perioder

Presse- og kommunikationsmedarbejderen vil indgå i et team på 3 medarbejdere og 3 praktikanter.

Sådan søger du

Send motiveret ansøgning og CV til sune@cphfilmfestivals.dk

Ansøgningsfrist: 18. januar 2021 kl. 12

For yderligere oplysninger & eventuelle spørgsmål kontakt kommunikationschef Sune Blicher på sune@cphdox.dk eller +45 3122 2661.

Krav/vilkår

Løntilskudsstillingen er med opstart (tidligst) pr. 1 februar 2021. Startdatoen er afhængigt af, hvornår regeringen genåbner ordningen for løntilskud, der pt. er på vågeblus indtil d. 31. januar 2021 pga. coronakrisen. Opstartsforløbet hos CPH:DOX vil muligvis blive digitalt – afhængigt af situationen omkring 1. februar 2021.

Inden du søger et job med løntilskud, skal du tjekke via din A-kasse eller dit jobcenter, at du er berettiget til at søge et løntilskudsjob.

Kort om festivalen: CPH:DOX er en af verdens største dokumentarfilmfestivaler og en af Københavns store kulturbegivenheder med flere hundrede filmvisninger, koncerter, seminarer og workshops. I 2019 besøgte mere end 114.000 festivalen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.