Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pressemedarbejder

Pressemedarbejder SMK søger en vidende og velskrivende pressemedarbejder

Pressemedarbejder søges til at varetage pressehåndtering på en af landets førende kulturinstitutioner med stor mediebevågenhed. Du kommer til at spille en central rolle i arbejdet for at formulere fortællingen om den udvikling, museet befinder sig midt i. Lige nu.

Som pressemedarbejder skal du …

Din hovedopgave er at placere museet centralt i danske og internationale medier.

Som pressemedarbejder bliver du en del af museets kommunikationsafdeling, og du vil indgå i et dagligt team med museets presseansvarlige. Du skal drive presseindsatsen på store projekter i museet som fx de årlige hovedudstillinger. Derudover kommer du til at have en rolle i at planlægge og afvikle kampagner for udstillinger, og når museet skal deltage i eksempelvis Folkemødet og Kulturmødet på Mors.

Dine kvalifikationer …

Du er først og fremmest et velorienteret menneske. Du kan følge en dagsorden og se, hvornår museet bør være en del af historien.

Du har et helt særligt blik for gode historier, du er velskrivende, du har sans for journalistisk vinkling og du brænder for at skabe øget forståelse for billedkunstens og museets rolle i samfundet. Du har erfaring med pressearbejde og pressehåndtering gerne i en politisk ledet organisation. Du er vant til at tale med journalister, du kan håndtere en pressehistorie og har lyst og evner til at opstøve de gode historier – i og uden for organisationen. Du arbejder selvstændigt og er initiativrig. Du skriver gode pressemeddelelser og debatindlæg og har erfaring med at skrive for andre. Du kan overholde deadlines og arbejde under pres.

Derudover har du …

  • Kendskab til den aktuelle medievirkelighed
  • Stor viden om kunst og kultur
  • Relevant erhvervserfaring
  • Et solidt netværk
  • Relevant uddannelse
  • Personlig gennemslagskraft
  • Evne til at bevare roen og overblikket i hektiske situationer
  • En proaktiv, opsøgende og nysgerrig tilgang til dit arbejde
  • Engagement og overskud


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse, herunder aflønning sker i henhold til overenskomst for journalister i statens tjeneste.

I perioden fra ansættelsesstart indtil 31. december 2021 er arbejdstiden 30 timer om ugen. Herefter er arbejdstiden er 16 timer om ugen.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i forbindelse med straffeattesten.Ansøgningen

Du søger jobbet via vores e-rekrutteringssystem på SMK’s hjemmeside www.smk.dk, hvor du under "jobs på SMK" følger anvisningerne. Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV senest den 17. september.Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte presseansvarlig Karen Ormstrup Søndergaard på kos@smk.dk eller på telefon torsdage eller fredage mellem 9 og 10 (2552 7203/ ).

SMK ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.