Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Presserådgiver til SF

Presserådgiver til SF.

SF søger en erfaren presserådgiver eller journalist med politik i blodet og lyst til at sætte SF’s politik på dagsordenen. Du vil få en spændende arbejdsdag med gode kolleger i et uformelt og udfordrende politisk miljø på Christiansborg. Du skal trives i en travl hverdag med skæve arbejdstider, i et miljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Jobbet

I SF bliver du en del af vores presse- og kommunikationsafdeling, som arbejder tæt sammen i dagligdagen såvel som i store kampagner. Du skal hjælpe med at få SF til at stå som en stærk stemme i tidens vigtigste debatter, og du skal have mod på sammen med vores politikere og fagpolitiske rådgivere at være med til politikudvikling fra idé til eksekvering. Du kommer også til, at producere indhold til sociale medier, så kendskab til og erfaring med de vigtigste platforme vil være en fordel. Du skal kunne indgå i en ligeværdige dialog med vores MF’ere i den daglige presserådgivning.

Dig

Du skal brænde for at få SF’s politik ud over rampen og være en god indpisker, som tager ansvar for at være med til at udfordre og udvikle vores arbejde. Du skal have lyst til at rykke hurtigt, når nødvendigt. Og du skal være god til at få ideer og ikke mindst have næse for en god historie. Vi forventer, at dit journalistiske håndværk er på plads, at du kender både medieverdenens dynamikker og den politiske hverdag på Christiansborg. Vi er et team, hvor stort og småt bliver vendt – og de bedste resultater kommer altid gennem en stærk holdindsats. Derfor søger vi en holdspiller. Erfaring fra Christiansborg bliver prioriteret højt.

Os

’Sammen er vi stærkest’ og også overskriften på samarbejdet og hverdagen i vores sekretariat, som er præget af åbne døre og en ligeværdig omgangsform mellem ansatte, MF’ere og eksterne samarbejdspartnere.

SF har 40 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP’er og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede journalister og kommunikationsmedarbejdere og samarbejde med vores politiske rådgivere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Vi følger Folketingets årshjul, så der vil være perioder med overarbejde, skæve arbejdstider og pres på, men også gode muligheder for at afspadsere udenfor perioderne med spidsbelastninger. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

 

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en ligeværdig og uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. Det gælder både blandt de ansatte og i den daglige sparring med vores MF’ere. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest, og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

 

SF ser mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge de opslåede stillinger.

 

Ansøgning sendes  senest den 14. januar. Tiltrædelse 1. marts.

 

Spørgsmål kan rettes til SF’s presse- og kommunikationschef Sigrid Rasmussen 3337 4476 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

 

Ansøgningsfrist: 14/01/2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.