Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pricing Manager

Er du klar til at blive en del af en af Europas største leverandører af reservedele til landbruget? Og kan du sætte priserne der får vores produkter til at stå frem og samtidig sikre højest mulige profit? Så har du nu chancen får til at blive en del Kramp!

Vi har en ny og spændende stilling i Kramp som Pricing Manager. Kramp er en ambitiøs og vækstende virksomhed, og derfor har vi netop oprettet denne nye stilling som Pricing Manager i Skjern. Som vores Pricing Manager vil du blive ansvarlig for den operationelle prissætning af vores mere end 250.000 produkter, som er tilgængelige på vores webshop og hos vores kunder. Derudover vil du også være ansvarlig for at eksekvere på strategien sat ud af vores lokale og globale salgs ledelse.

Hos Kramp spiller vores webshop en nøglerolle i vores strategi. Salget på vores webshop er i høj grad drevet af konkurrencedygtige priser og derfor vil netop denne position som Pricing Manager spille en essentiel rolle for at kunne maksimere vores salg og vores profit. I rollen som Pricing Manager vil du arbejde tæt sammen med de lokale Assortment Managers, Sales Managers og marketingteamet for at udvikle kundeindsigt og kampagner. Du vil derudover også blive en del af det lokale salgsledelsesteam.

For at blive en succes i denne rolle skal du være i stand til at kunne levere på både det operationelle og taktiske niveau, du skal kunne tage ejerskab over implementeringen af prisstrukturen og du skal kunne eksekvere på strategien der er udstukket af vores ledelse.

Dine arbejdsopgaver

I rollen som Pricing Manager vil du være ansvarlig for bl.a.:

 • Implementering af prisstrukturer på vores lokale 1.500 topprodukter i Danmark og senere yde support til Assortment Managers i Norden med samme øvelse, i tæt samarbejde med det Nordiske salgsteam
 • Identificering af target markedspriser for at optimere de lokale prisniveauer ved at analysere tilgængelige data og evaluere prissensitivitet
 • Lave markedsresearch for nye og eksisterende produkter igennem prissammenligninger
 • Evaluere kunde- og konkurrenttrends for at identificere de optimale prisniveauer
 • Fungere som kontaktperson for det lokale salgs- og marketingteam samt vores Assortment Managers ved alle prisrelaterede spørgsmål.
 • Dine kompetencer

  For at være succesfuld i rollen som Pricing Manager forventer vi at du:

 • Har høj kommerciel forståelse og erfaring med at prissætte produkter der kan sikre profitabilitet
 • Har et analytisk mindset og kan trække konklusioner ud af store datasets i Excel og Tableau
 • Har erfaring fra et internationalt kommercielt miljø og har erfaring fra at arbejde i en matrix organisation
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner samt gode engelskkundskaber
 • En uddannelse i business, økonomi eller et andet relevant studie
 • Hvad tilbyder vi?

  Vi er en ambitiøs, vækstende og finansielt stærk organisation. Vi sætter stort fokus på personlig udvikling og derfor tilbyder vi forskellige udviklingsmuligheder såsom træning og coaching. Vi har tilbyder også stor fleksibilitet og frihed i måden at arbejde på. Derudover tilbyder vi også konkurrencedygtig løn og pension, sundhedsforsikring samt profit-sharing bonus.

  Hvem er vi?

  Johan Kramp startede Kramp i 1951 fra hans garage i Varssevel, Holland. På cykel krydsede han grænsen til Tyskland og begyndte dermed den internationale multimillion virksomhed vi er i dag. Vi følger stadig de principper Johan Kramp grundlagde virksomheder ved, og takket være vores ambitioner er vi i dag aktive i det meste af Europa og har en ledende rolle i markedet for reservedele til landbruget. Vi investerer hele tiden i vores e-commerce og innovationer for vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive deres forretning.

  Når du arbejder for Kramp betyder det at du arbejder sammen med over 3000 kollegaer og på trods af vores størrelse har vi stadig en familiekultur. Hos Kramp er vi entusiastiske, professionelle og involverede. Vi taler vores kunders sprog, forstår deres udfordringer og har deres tillid således at vi kan overgå deres forventninger. Vi tænker og arbejder aktivt ved vores kunders side så vi kan tilbyde dem den bedst mulige service. Vores løfte er ”It’s that easy” og dette er grundlaget for vores kultur og ligger dybt i vores DNA.

  Processen

  Hvis ovenstående har motiveret dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan sende din motiverede ansøgning samt dit CV ved at trykke på apply knappen.

  Kontakt

  Har du spørgsmål til stillingen? Du kan kontakte vores Recruiter, Frederik Jensen, på +45 21 25 61 42

  Skjern (DK)


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.