Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pricing Manager

Kan du lægge en god prisstrategi og brænder du for tilbudskalkulation? Så er det dig, vi søger til vores Proposal Development team.

Hos Compass Group Danmark er vi inde i en god udvikling med vækst og søger derfor endnu en Pricing Manager til vores Proposal Development team.

Om stillingen

Som Pricing Manager får du mulighed for at sætte dit præg på vores prisstrategi i tilbudsgivningen og blive en del af et vindende team. Du vil referere til Teamleder for Proposal Development og få ansvar for tilbudsberegninger og beslutningsgrundlag til rengøringsservices og på sigt, også gerne catering- og multiservice til såvel private som offentlige kunder. Du bliver en del af et engageret team med 5 kolleger, hvis primære opgave er at udarbejde det vindende tilbud. Dette sker i tæt samarbejde med salg, udvikling, drift og resten af vores organisation.

Din primære opgave bliver at afkode udbudsmaterialet og gennemskue, hvorledes det bør omsættes økonomisk, således at både vi og kunden opnår den bedst mulige løsning. Det er derfor vigtigt, at du både forstår forretningen og kunden, så du har et holistisk syn på tilbuddet og kan bidrage med en god prisstrategi. I forbindelse med tilbudsgivningen, vil du også lejlighedsvis skulle deltage i besigtigelser i hele landet.

Du tilbydes en rolle med stor selvstændighed og indflydelse, hvor du i høj grad vil bidrage til udvikling på området og sikre, at vores processer løbende udvikles og optimeres.

Om dig

Du kommer formentlig fra en tilsvarende rolle som fx Pricing Manager eller planlægger. Det er en fordel, hvis du har et indgående kendskab til rengøringsbranchen og Facility Management branchen generelt, men det er ikke et krav. Din erfaring er kombineret med en relevant uddannelse.

Da du bliver ansvarlig for at kalkulere tilbud, er det vigtigt, at du har en analytisk tilgang til dine opgaver, er talstærk, men samtidig evner at løfte detaljerne op på et strategisk niveau og kan tilgå forretningen med et kommercielt syn. Du er nysgerrig, struktureret og detaljeorienteret. Du står for kvalitet og vedholdenhed i dit arbejde. Du har god energi og trives med både at arbejde selvstændigt, men også i teams i et til tider hektisk miljø med fokus på resultater.

Vi forventer, at du har stærke Excel kundskaber og kan sætte dig ind i materiale på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

En spændende rolle præget af selvstændighed og ansvar i en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Du vil indgå i en flad organisationsstruktur, hvor du er tæt på ledelsen og har mulighed for at få stor indflydelse. Du bliver del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø med loyale kolleger, tværgående samarbejde og faglige udfordringer.

Vi er en familievenlig arbejdsplads med fokus på at arbejdsliv og privatliv skal gå op i en højere enhed. Derfor lægger vi vægt på gensidig fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde. Vi tilbyder pension og sundhedsordning, gode rabataftaler, personaleforening, løn efter kvalifikationer og naturligvis en fantastisk personalerestaurant, hvor vores kollegaer laver sund og lækker frokost.

Proposal Development teamet er placeret i både Odense og København, og du vælger derfor selv, på hvilket af de to kontorer, du vil have base – dog må forventes arbejdsdage i hhv. København / Odense.

Din ansøgning
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning vedlagt CV via linket på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter når den rette kandidat er fundet. Tøv derfor ikke for længe med at sende en ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina Hollemann Bøg, Teamleder, Proposal Development på tlf.: 22 54 47 92. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.