Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privathospitalet Mølholm søger lægesekretær

Til vores sekretariat i Vejle søger vi snarest en uddannet lægesekretær til en fast stilling med arbejdstid på 37 timer pr. uge.

Sekretærgruppen på Privathospitalet Mølholm består p.t. af 28 sekretærer og receptionister.

Vi har et højt serviceniveau og en travl hverdag, hvor respekt og loyalitet overfor hinanden er væsentlige elementer.

Arbejdsopgaver:
Arbejdet vil primært bestå i telefonisk kontakt med patienter og forsikringsselskaber, visitation og booking, kodning, skrivning af journaler samt varetagelse af diverse opgaver for teamets læger.

Arbejdstid:
Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet kl. 08.00 – 16.00.

Personlige kvalifikationer:
Du skal være uddannet lægesekretær og have mod på at varetage flere forskellige specialer. Vi er i løbende udvikling, så omstillingsparathed er et must.

Derudover er du ansvarsbevidst, i stand til at bevare overblikket – også når tingene går rigtig stærkt, have sans for detaljen og udvise stor fleksibilitet og engagement i arbejdet.

Du skal være en teamplayer med et godt humør, som kan arbejde i team med 5 andre sekretærer.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads hvor medarbejderne har en stor følelse af medejerskab og hvor alle gør deres yderste, for at leve op til vores værdier om, at patienten er i centrum og at patienten hver gang oplever høj kvalitet og service.

Et tæt samarbejde med gode kolleger på tværs af faggrupper, hvor alle er lige vigtige, for at tingene kan gå op i en højere enhed.

Yderligere information om stillingen kan fås hos Sekretariatschef Stella Mortensen på tlf. 87 20 30 40.

Generel information om Privathospitalet Mølholm kan findes på vores hjemmeside på www.molholm.dk

Ansøgningen bedes sendt pr. mail til Stella Mortensen snl@molholm.dk senest d. 15. februar 2018. Samtaler vil blive afholdt løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her