Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO-CONSULT søger tekniker

Elektronikteknik / elektronikmekaniker til vores Vejle-afdeling.

Er du dén store ”nørd” med en uddannelse som elektronikteknikker, elektronikmekaniker eller lignende baggrund, som vi står og mangler?

Med ”nørd” mener vi, at du helt fra du kunne kravle, har haft kløe i fingerspidserne, når du mødte noget teknisk. Du har set alt som en ”blackbox”, som bare måtte åbnes, for at finde ud af, hvad der fik “dimsen” til at fungere.

Du har i dag en uslukkelig appetit på at finde ”løsningen”, og elsker at stå overfor udfordringer hvor alle andre opgiver.
Om det er af mekanisk eller elektronisk karakter, så er det bare vigtigt at du både har hænder og hoved skruet rigtigt på.

Vores aktivitetsniveau er stærkt stigende, både i relation til de reparationsopgaver vi har på eget værksted, hvor vores kunder sender opgaverne til os samt på servicebesøg hos virksomheder over hele landet.

I begge vores afdelinger – Viby Sjælland og Vejle – oplever vi i stigende grad at arbejdspresset øges, og vi er derfor interesseret i at finde de rigtige medarbejdere, til begge vores værksteder, som kan være med til at hjælpe os med fortsat at servicere hele Danmarks industri.

Jobbet

Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer, der løses sammen med de øvrige kollegaer. Her vil du typisk reparere servocontrollere, touchskærme, industri computere og meget andet udstyr som bruges i industrien. Du vil reparere på mange forskellige enheder, hvor diagrammer og reserveprint ikke er tilgængelige.

Fejlsøgning på produktionsanlæg, hvor opgaverne spænder bredt fra elektronik og automatik. Ofte finder vi hos kunden defekte styringer som hjemtages, repareres og igen idriftsættes hos kunden.

Kommunikation og koordinering af egne reparations sager med kunden.

Dig

Vi forestiller os:

  • At du er elektronikteknikker, elektronikmekaniker eller tilsvarende.
  • At du er “elektronik nørd” – og stolt af det.
  • At du har lyst til at reparere elektronik uden dokumentation.
  • At du er klar på, og at der hver dag er noget nyt.
  • At du har lyst til at lære nyt og foretrækker mange udfordringer frem for ensartede opgaver.
  • At du har en god evne til at forstå et mekanisk eller elektronisk problem og løse det.
  • At du kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt.
  • At du er videns-opsøgende, af egen interesse.
  • At du aktivt vil indgå i vores udviklingsplan for Jylland/Sjælland, både kundemæssigt og personalemæssigt.
  • At du har Kendskab til forskellige styringsprincipper, på forskellige maskiner i industrien er en fordel.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, et kompetent arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

OBS. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og besætter stillingerne, når de rette er fundet. Vi anbefaler derfor, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at tage kontakt til
Jacob Andersen – ja@proconsult.as            Viby Sjælland
Jørgen Romme – jr@proconsult.as             Vejle

Du fanger os også på tlf. +45 4648 2060


Ansøgningen sendes til PRO-CONSULT pr. mail.

PRO-CONSULT er en landsdækkende, højteknologisk servicevirksomhed, der i stadig større udstrækning har formået, at tilpasse sig de ændrede markeds- og konkurrencemæssige forhold, og står i dag som eneste alternativ af sin art på markedet, med deraf følgende resultatudvikling og fremtidige muligheder. Vores kunder er i første omgang industrivirksomheder i alle størrelser. Vi er i dag 20 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Sjælland og afdelingen i Jylland, og forventer at afdelingerne – indenfor en 2 til 3-årig periode, vil bringe vores totale arbejdsstyrke op på over 24-26 personer.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.