Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proaktiv bosætnings- og markedsføringskonsulent til Assens Kommune

Vil du spille en aktiv rolle i Assens Kommunes bosætningsindsats, der skal tiltrække nye borgere til vores kommune? Kan du sætte kommunen på landkortet? Og trives du med et job, hvor det at skabe relationer og netværk er i centrum? Så har vi en rigtig spændende nyoprettet stilling som bosætnings- og markedsføringskonsulent til dig.

Byrådet i Assens Kommune har besluttet sig for at styrke indsatsen omkring bosætning og attraktivitet. Der skal sættes yderligere skub i arbejdet med at markedsføre kommunen som et attraktivt sted at bo, leve og arbejde. Desuden skal indsatsen omkring at modtage nye borgere styrkes.

Arbejdet med kommunens nye bosætningsstrategi er i gang og forventes godkendt af Byrådet i april 2021. Det er her, at du kommer ind i billedet. Du skal hjælpe med at få bosætningsstrategien omsat til konkrete handlinger. Det gælder markedsføring af kommunen, men også helt lavpraktisk at gå i dialog med potentielle tilflyttere, der forhåbentlig smittes af din begejstring over Assens Kommune. Sammen med en nyansat bylivskoordinator skal du således bidrage til at realisere Assens Kommunes ambitioner om at øge sin attraktivitet.

Stillingen spænder bredt. Du skal både have lyst til at køre ud i et af vores mange lokalområder for at tage en snak med potentielle tilflyttere og samtidig arbejde systematisk hjemme bag skrivebordet med at optimere vores indsatser omkring at markedsføre kommunen. Som menneske er du udadvendt og en god kommunikator. Stillingen er nyoprettet, og der er gode muligheder for, at du selv kan være med til videreudvikle indsatsen på bosætningsområdet. 

Om jobbet

Indholdet i stillingen:

 • Kontaktperson for interesserede borgere, der ønsker at bosætte sig i kommunen. Det kan være alt fra telefonsamtaler til fysiske møder, hvor byggegrunde eller lokalområder vises frem.
 • ”Indgangen” til kommunen, hvor du hjælper med at formidle kontakter til fx den lokale skole, lokalrådet, foreningslivet osv.   
 • Tæt samarbejde med lokalråd, foreninger, skole- og institutionsledere, ejendomsmæglere og lokale virksomheder mhb. på at markedsføre de enkelte nærområder.
 • Arbejde med omdømme/branding i et langsigtet, strategisk perspektiv.
 • Optimere kommunens annonceringer på diverse platforme (SEO/branding).
 • Udarbejde bosætningskampagner og kulturaktivitetskalender samt opstille mål for disse i tæt samspil med andre kolleger.
 • Udarbejde ”salgsmateriale” – og deltage i årlig bosættermesse med andre kolleger.
 • Brande/fortælle de gode historier fra lokalområderne til medierne, herunder villig til at bidrage til Assens Kommunes forskellige platforme med bosætningsnyheder.
 • Repræsentere kommunen i eksterne samarbejdsrelationer fx Byregion Fyn.

Du bliver forankret i kommunens centrale kommunikationsenhed, der organisatorisk er en del af Organisation & Strategi. Her bliver du en del af et ambitiøst hold med fire kolleger, der hver dag arbejder professionelt med at levere og højne kommunens interne og eksterne kommunikation. Du har derfor selv høje ambitioner samt lysten og evnerne til at tænke stort. Vi vægter godt humør, en uformel omgangstone og et godt samarbejdsklima højt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Du kommer desuden til at arbejde tæt sammen med kolleger fra andre dele af organisationen, hvor du indgår i forskellige arbejds- og netværksgrupper på tværs af organisationen.  

Hvem er du

Du har:

 • Måske en uddannelsesmæssige baggrund inden for fx markedsføring og branding. 
 • Flere års erfaring med kommunebranding og markedsføring af en kommune. Det kan fx være fra en tilsvarende stilling i en kommune eller fra et bureau.
 • Solid erfaring som projektleder.
 • Erfaring med og indgående kendskab til digital markedsføring (SEO-optimering) samt produktion af SoMe-indhold.
 • Masser af drive og gå-på-mod, er en stærk netværker og god til at skabe tillidsfulde relationer.
 • Ingen problemer med at arbejde selvstændigt, men forstår også at arbejdet med bosætning er en holdindsats.
 • Diplomati, empati og evner at begå dig både i en organisation samt være kommunens ansigt udadtil.
 • Mulighed for skæve arbejdstider – også aften/weekend. Du skal være indstillet på at være til stede, når tilflytteren kan.
 • Ideelt et lokalkendskab til Assens Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. april 2021 eller hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesforhold sker ud fra gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse. Du skal selv indhente straffeattest ved ansættelse. Det kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationskoordinator Rikke Storm på tlf. 30594324/mail: risto@assens.dk eller organisations- og strategichef Anne Grønnegaard på tlf.: 29 11 94 92/mail: angro@assens.dk

Ansøgningsfristen er den 3. februar 2021. Vi planlægger at afholde første samtale den 12. februar 2021 og anden samtale den 23. februar 2021. Indkaldes du til anden samtale, bliver du bedt om at løse en case.

Overvejer du at flytte efter dette attraktive job, kan du læse mere på www.assens.dk/lokalområder.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.