Proaktiv konsulent til at optimere SKATs leverandørstyringsprocesser til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

I Skatteforvaltningen benytter vi os af mere end 200 it-systemer til at servicere ca. 4,2 mio. skatteborgere og 700.000 virksomheder, hvor vi inddriver knap 1.000 mia. kr. Vi investerer massivt i it og ny teknologi og er i gang med en modernisering af vores it-setup.  
 
Procesudvikling og professionalisering af kontraktstyring   
Som proces- og it-sourcingkonsulent bliver du ansvarlig for at udvikle, drive og implementere leverandørstyringsprocesser med det formål at skabe gennemsigtighed og effektivisere vores leverandørstyring i fremtidens Skatteforvaltning.  
 
Du får en stilling i et tværfagligt miljø, hvor du arbejder tæt sammen med store dele af skatteforvaltningen, herunder mange forskellige faggrupper og får en meget stor berøringsflade internt i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen samt de øvrige styrelser i skatteforvaltningen. Du er robust, har et stor drive, trives i et miljø med mange samarbejdspartnere og interessenter og er en dygtig kommunikator.    
 
Du vil i første omfang skulle sikre grundlaget for en professionel og effektiv styring af kontrakter, og du skal bl.a. sikre den faglige kvalitet af kontraktstyringsløsninger, hvor du bl.a. skal bidrage med at:  
 

  • Definere roller og ansvar beskæftiget med kontrakt- og leverandørstyring   
  • Designe og udvikle processer mod en optimeret kontraktstyring  
  • Implementere og forankre processer og systemer til kontrakt- og leverandørstyring. 
 

Du får en spændende og meget selvstændig rolle, hvor du er med til at sætte dagsordenen og sikre, at alle arbejder i samme retning. Det er en forudsætning, at du arbejder holistisk, struktureret og har en god forretningsforståelse, samt at du trives i en rolle med stor selvstændighed.    
 
Procesorienteret og netværksskabende konsulent     
Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling i eksempelvis en større privat virksomhed, et konsulenthus eller fra et ministerium. Kombineret med dette har du en videregående uddannelse som cand.merc. eller lignende gerne med erfaring indenfor leverandørstyring og it-sourcing.   
 
Ansøgning og kontakt   
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 25. februar 2018. Spørgsmål besvares gerne af Erik Askholm Larsen på telefon 72370424 eller kontorchef Karen Brünnich Knudsen på telefon 72371203.   
 
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.   
Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.   
 
Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø og på sigt Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.   
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen   
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.    
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.   ;
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...