Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesejer til Erhvervsprocesser i Skattestyrelsen

Vil du bidrage til sikre grundlag for virksomhedernes betaling af skatter og afgifter? Brænder du for udvikling og implementering af effektive processer? Har du lyst til at gå i detaljen og løse komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i Punktafgifter og Registrering i Skattestyrelsen.

Din nye arbejdsplads
Kontoret Punktafgifter og Registrering hører under fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen. I kontoret varetager vi som procesejere vigtige samfundsmæssige opgaver i forhold til at sikre processerne omkring afgiftssystemet og registrering af virksomhederne.

Som procesejer får du ansvaret for at udvikle forretningen og få reglerne til at leve i praksis. Det er vores opgave at gøre det så enkelt som muligt for både virksomheder og Skattestyrelsens driftsenheder at afregne korrekte skatter og afgifter til tiden.

Kontoret er sammensat af jurister, økonomer, forretnings- og tekniske generalister og en filosof. Vi søger procesejere til både vores afgiftsteam og vores registreringsteam.

Jobbet
I samarbejde med dit team bidrager du til at kortlægge, vedligeholde og optimere Skattestyrelsens digitale og manuelle processer. Du vil som procesejer have det store overblik over processen og vil agere bindeled mellem forskellige dele af forretningen, herunder deltage i tværgående arbejdsgrupper. Tempoet er til tider højt, og deadlines kan være korte, så det er en fordel, hvis du trives i en uforudsigelig hverdag.

Din arbejdsdag vil blive varieret og have et omdrejningspunkt mellem lovgivning, it og processtyring. Du vil få mulighed for at dykke ned i detaljen i forskellige dele af processerne og løse komplekse problemstillinger. Konkret arbejder vi med administrative bidrag til finanslov og politiske udspil, forretningsmæssige afklaringer vedr. store it-projekter fx det nye inddrivelsessystem PSRM, proceskortlægning og -udvikling, risikostyring og meget andet.

Om dig
Jobbet har et bredt opgavespænd og vil bl.a. indebære, at du kan:

  • afkode sammenhænge mellem it-systemer, forretningsgange og jura
  • kortlægge, udvikle og vedligeholde processer og de iboende ansvars- og rollefordelinger
  • samarbejde med mange typer af interessenter såvel internt som eksternt
  • kommunikere svære og komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt
  • sikre målopfyldelse og resultater


Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.(jur.) eller lignende og gerne med et teknisk twist. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde som eksempelvis forretningsudvikler. Det vil være en fordel, at du har kendskab til skatte- og afgiftsområdet. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller andre ERP systemer og har erfaring med at håndtere systemmæssige driftsfejl på forretningssiden, samt implementere systemændringer.

Du er i stand til at tænke helhedsorienteret, og du sætter brugernes behov i fokus. Du er struktureret og analytisk i din tilgang til problemløsning og trives med at arbejde både selvstændigt og i teams. Du kan skabe relationer – selv på distancen, når dine samarbejdspartnere nogle gange har adresse andre steder i landet. Endelig er du robust og får energi af at være i en organisation under udvikling.

Vi kan tilbyde dig
Et spændende job i kontoret Punktafgifter og Registrering, hvor du får 20 kompetente og engagerede kolleger. Du får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave og udvikle de digitale løsninger, som understøtter skattesystemet. Du vil opleve, at du bliver udviklet dagligt og kontinuerligt får ny viden inden for komplekse fagområder, og du er selv med til at skabe den nye viden på området.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest 16. februar 2020.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lene Skov Henningsen på telefon 20 69 08 85.

Der kan indgå personprofilanalyse- og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø, men forventes fra juni 2020 at være i Høje Taastrup.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.