Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesoperatør

Procesoperatør søges til Bryghus, fermenteringskælder og Proces

Vil du arbejde med en fantastisk råvare og forarbejde den til en velsmagende øl? Har du erfaring som procesoperatør fra fødevareproduktion? Harboes Bryggeri A/S søger lige nu engagerede medarbejdere til forarbejdning og proces, som kan hjælpe os med at løfte produktionen til det næste niveau.

Arbejdsopgaverne

Som procesoperatør vil du indgå på et hold med 2-4 personer, hvor I arbejder tæt sammen for at sikre at produktionen kører optimalt.

Dine primære opgaver vil være:

  • At sikre en effektiv produktionen sammen med resten af holdet
  • Generel overvågning og betjening af maskiner
  • At udtage løbende drift kontrol for at holde den høje kvalitet

Det er vigtigt at du hele tiden har fokus på effektivitet, kvalitet og hygiejne, og respekterer vores procedurer og GMP-regler. Jobbet kræver også en god teknisk forståelse, da du skal kunne udføre generelle reparationer og skal kunne fejlfinde ved produktionsstop.

Kvalifikationer

Det er en fordel hvis du har erfaring som procesoperatør fra fødevareproduktion eller anden lignende baggrund. Vi forventer at du har gode samarbejdsevner og kommer på arbejde hver dag med godt humør. Du skal kunne tale dansk, og det er en fordel hvis du kan lidt engelsk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor der sættes pris på engagement og ansvarlighed. Det er en fuldtidsstilling på skiftehold dag/aften/nat. Produktionen kører 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Den ene afdeling arbejder med 12 timers vagter af 3 dages varighed og den anden afdeling arbejder med 8 timers vagter af 5 dages varighed. Løn iflg. overenskomst med DI.

Interesseret?

Er du interesseret? Send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt, via linket nedenfor.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Brygmester Erich Kirschner på tlf. 58168888


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.