Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesoperatør/ Driftsspecialist til Vandbehandling

Har du stærke kompetencer inden for vand og god procesforståelse?  Har du lyst til at arbejde med vandbehandling i form af afsaltning, behandling af overfladevand og grundvand. Vil du være en del af et stærkt team og en unik organisation, og bidrage til vores fortsatte gode udvikling?

Om Kalundborg Forsyning A/S – ”Hos os er drikkevand en fødevare
Kalundborg Forsyning er en virksomhed med 80 medarbejdere, og anses for at være blandt frontløberne inden for forsyningsbranchen. Der leveres drikkevand og fjernvarme til husstande og virksomheder i Kalundborg – samt rensning af spildevand fra hele Kalundborg Kommune. Kalundborg Forsyning leverer derudover overfladevand til nogle af de store virksomheder i Kalundborg. Dygtige medarbejdere arbejder dagligt for at levere de bedste leveringsvilkår for kunderne. Virksomheden er i kraftig udvikling og kan godt lide at være trendsætter, og dermed er innovation en del af dagligdagen Kalundborg Forsyning er en central aktør i den internationalt anerkendte Kalundborg Symbiose. 

Om rollen
Kalundborg Forsyning er det eneste sted i Danmark, hvor du kan arbejde med de 3 vandbehandlingsmetoder. Vi skal til at indføre en banebrydende sensorteknologi til styring af vores anlæg. Vi får brug for en dygtig Procesoperatør / Driftsspecialist med proceskendskab til at sikre en effektiv og bæredygtig vandbehandling. Som Procesoperatør / Driftsspecialist kommer du til at indgå i et team i en professionel organisation, hvor nøgleordene er passion, relationer, ambition og motivation.

Arbejdsopgaver

 • Drift af anlæg såvel manuelt som via SRO
 • Drift af både grundvandsværk, overfladevandværk og afsaltningsanlæg.
 • Nye installationer indenfor vandforsyning
 • Reparation og vedligeholdelse af eksisterende udstyr og anlæg, du er praktisk anlagt og har "hands on" på dine opgaver
 • Kundehåndtering - herunder rådgivning
 • Generel udvikling af vandforsyningen
 
Dine faglige kompetencer
 • Viden og erfaring med DDS og ISO 22000
 • Procesoperatør -og/eller driftserfaring fra vandværker
 • Eventuelt erfaring med overfladevand og afsaltningsanlæg
 • Du har en relevant faglig uddannelse som Smed, Elektriker, VVS, Maskinmester, Procesoperatør eller lignende
 • Du har erfaring med SRO og er vant til at fejlfinde
 • Du er teknisk velfunderet, holder af selvstændigt arbejde og er passioneret for dit arbejde
 • Du har evt. erfaring fra Forsyningsbranchen eller lignende
 • Erfaring med prøvetagning på vand og udførelse af vandanalyser

Dine personlige kompetence
Du er selvstændig og ansvar- og kvalitetsbevidst. Du er åben, har teamerfaring og søger det gode samarbejde. Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse. Du er en rutineret IT- og SRO-bruger. Du kan arbejde på egen hånd. Du har gode analytiske evner, du skal kunne eksekvere på mange opgaver – både i detaljen og med det store overblik, derudover ser vi gerne følgende egenskaber:
 • Gode sociale kompetencer
 • God til at gribe nye input, og deler gerne viden
 • Du er selvkørende, struktureret og i stand til at formidle dit fagområde på forståelig vis til andre fagområder – og give kvalificeret sparring
 • Overholdelse af tidsrammer og tidshorisonter, du når i mål
 • Stor loyalitet og ejerskabsfølelse, og er ikke bange for at tage ansvar
 • Troværdighed
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i en helt unik professionel virksomhed, med et godt socialt arbejdsklima. Du får 12 engagerede kollegaer i dit team. Du får mulighed for at udvikle dig i samarbejde med dygtige kollegaer, i omgivelser hvor vidensdeling, team-ånd og den enkeltes trivsel er en væsentlig del af virksomhedskulturen. Derudover tilbydes du en god løn, pension, sundhedsforsikring i henhold til industriens overenskomst. Der vil være mulighed for at indgå i vagtordningen. 

Tiltrædelse snarest mulig

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK at vi desværre ikke kan håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail, kun via linket i jobopslaget. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303 som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Kalundborg Forsyning A/S. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan læse mere på https://www.kalfor.dk/
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.