Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesoperatører til Week-end hold til ROCKWOOL ved Kolding

ROCKWOOL i Vamdrup ved Kolding søger medarbejdere til weekend - hold.  

Weekendhold vil være Fredag 23 - 11 ( lørdag ) og Lørdag 23- 11 ( søndag Eller Lørdag 11 - 23 og søndag 11-23.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

Vi søger medarbejdere, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet, og at du har en god teknisk forståelse. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.  

Vi ønsker: At dine dansk- og matematikkundskaber svarer til min. 9. kl. niveau. Erfaring indenfor anden produktionsvirksomhed er også en fordel.  Og har du uddannelse som procesoperatør eller lignende er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL. Arbejdet vil bestå af betjening af maskiner i processen ved fremstilling af ROCKWOOL, herunder pc-styret teknologi. Sidst men ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.

For at søge jobbet skal du hente stillingsannoncen på vores hjemmeside. - Nederst i den annonce er et link til en rekrutteringportal, som du skal benytte. Kan kun benyttes af PC, ikke af Ipad eller telefon.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her