Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Process Manager BoConcept Midtjylland

Falder det dig naturligt at spotte tværorganisatoriske optimeringsområder? Og trives du i en synlig rolle med et stort internt og eksternt netværk? Så har du nu muligheden for at udfolde dit talent som Process Manager for den globale møbelkæde, BoConcept, der har hovedsæde i Herning.

Moderne møbler funderet i godt håndværk

BoConcept er en dansk detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere spredt over to lokationer i hhv. Herning og Ølgod. Som Process Manager bliver din primære arbejdsgang i Herning, men du vil også få enkelte arbejdsdage i Ølgod, hvor produktionen ligger.

Din fornemmeste opgave bliver at optimere på forretnings- og IT-processer på tværs af organisationen. Gennem diverse udviklingsopgaver bidrager du til, at BoConcept er en agil virksomhed med effektive, velforankrede arbejdsmetoder. Du får dermed en central rolle i virksomheden med en bred kontaktflade til bl.a. marketing, data management og eksterne stakeholders.

Læs meget mere om stillingen ved at klikke her.

Sådan ansøger du

Tryk på dette link eller den grønne knap nedenfor, hvis du vil vide mere eller søge denne stilling.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.