Gem job

PROCESSOPTIMERINGSKONSULENT MED FOKUS PÅ LANDINSPEKTØR PROCESSER

Er engagement og høj faglighed kendetegnende for dig?

Vi søger en dygtig medarbejder til procesoptimering i vores CAD-team. Hvis du er proaktiv og selvkørende, er dette muligheden for en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder, stor indflydelse og dygtige kollegaer.

 

Om stillingen

I denne stilling vil du spille en vigtig rolle i vores team af dygtige medarbejdere med fokus på GIS og CAD. Vi designer mange nyskabende produkter og vokser hurtigt. Din rolle vil være at undersøge, hvilke workflows der arbejdes med ude i forretningen, og identificere områder, det giver mening at optimere på. De problemstillinger, du skal arbejde med, er:

 

 • Skal workflowet i et værktøj ændres for at optimere processen?
 • Skal der udvikles et nyt værktøj til at spare tid?
 • Er der nok viden om de eksisterende værktøjer?

 

Derudover vil du i fællesskab med forretningen arbejde med at analysere og prioritere udviklingsønsker til CAD. Vi er en flad, decentral organisation og giver alle medarbejdere gode rammer for at agere selvstændigt og frit. Hos os er du selv med til at påvirke dagligdagen og bane vejen for din egen og IT34´s udvikling.

Din rolle bliver altså at være bindeled mellem forretningen og udviklingsteamet, og at være med til at sikre, at det er de rigtige problemstillinger, der prioriteres så vel som at være med til at finde på de rette løsninger på disse.

Kontorsted vil være Jylland, Ballerup eller Falster, alt efter den rette kandidats ønske. 

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har interesse for området, og at du har lyst til at udvikle dig og har gåpåmod til at lære de ting, du ikke allerede kan.

 

Du er landinspektør eller har en anden relevant baggrund, da vi gerne ser, at du har kendskab til landinspektørarbejde og workflows.

 

Du skal have en analytisk tilgang til dit arbejde, og du skal kunne nedbryde de enkelte processer og se dem i den store sammenhæng. Du skal også kunne håndtere mange projekter på én gang, og have lyst til at sætte dit eget præg på dem. Samtidigt skal du kunne tale sammen med mange forskellige mennesker, og formå at oversætte de gode ideer til konkrete udviklingsprojekter sammen med vores udviklere.

Udviklingserfaring er ikke et krav, men vi forvente,r at du som minimum har lyst til at få et indblik i det, for at kunne navigere i den del af projekterne også.

 

Vi lægger vægt på, at du

 • arbejder godt sammen med andre
 • er løsningsorienteret og tager ansvar
 • er positiv og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde
 • har lyst til at sætte dit eget præg

 

IT34 tilbyder 

 • en dynamisk virksomhedskultur med mere end 45 engagerede kollegaer 
 • gode udviklings- og avanceringsmuligheder 
 • gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning 
 • behageligt og socialt arbejdsmiljø 

 

Vi ønsker at besætte stillingen snarest, så ansøgninger vil blive behandlet løbende.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Frank Rasmussen på fras@it34.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.