Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Manager der gør en forskel

Er du vores nye Product Manager? Ser du hvad mæglerbranchen har brug for i morgen og kan have det klar, før de selv ved, at behovet er der?

 

Vi søger en Product Manager som vil gå ud og møde vores kunder og marked med en nysgerrig, analytisk og opfindsom tilgang – og skabe produkter og services som skaber den største værdi for vores kunder og for Esoft.

 

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online marketing, 3D visualiseringer mv., som alt sammen gør hverdagen lettere for ejendomsmæglere. Vi er en innovativ virksomhed som arbejder for hele tiden at levere nye digitale produkter til vores kunder. Derfor søger vi profilen der både kan sikre den mest innovative og værdiskabende produktportefølje for vores kunder og samtidig sikre at vedligeholde og forny den.

 

Jobindhold

Du kan se ind i fremtiden og du har den særlige sans og opfindsomhed der gør, at du hele tiden har nye ideer til hvordan vi kan præsentere vores kunders budskaber endnu stærkere – både gennem produkter og services. Du kan få tidens muligheder inden for teknologi, digitale medier og kompetencer til at spille sammen med det, som gør en forskel for såvel køber som sælger, så vi derigennem stiller vores mæglere som de stærkeste.

 

Du har en særlig evne til at vide hvad der vil blive en succes og du formår at bringe det fra tanke, til handling og helt ud på markedet. I den forbindelse vil det falde dig naturligt at samarbejde med en bred berøringsflade på mange organisatoriske niveauer, hvor du motiverer og navigerer så dine resultater nås.

 

Du vil være som en fisk i vandet, når du navigerer i en verden på tværs af landegrænser, fagområder og personligheder - såvel internt i Esoft som eksternt hos vores kunder og samarbejdspartnere. Du elsker forskelligheder og bruger dette til at styrke din egen mission og mål. Du vil som en del af ledergruppen i Esoft Danmark, og som den udførende produkt-troldmand, komme til at være både operationel og strategisk involveret i de resultater der skabes, og derigennem have en afgørende rolle.

 

Faglige kvalifikationer

Du er en erfaren produktchef der har vist dine resultater gennem din sans for lækkerhed og dit øje for muligheder og løsninger. Din produkt-værktøjskasse er veludrustet og rummer udover de gængse produktteoretiske aspekter, også en evne til at føre dem ud i livet.

 

Du er stærk visuelt og formår at bringe forskellige visuelle virkemidler i spil for at opnå det allerbedste resultat. Gerne med en tech-forståelse, der gør, at du uden udfordring kan kombinere disse til produkter og services som kan sælges og leveres på den mest optimale måde. De sociale medier er i den sammenhæng en faktor, som udgør en mere og mere afgørende faktor i vores marked og for vores kunder.

 

Personlig profil

Du brænder for produkt- og forretningsudvikling og trives i en virksomhed i vækst, hvor der både er fart over feltet, og hvor der hele tiden opstår nye muligheder som skal gribes og bruges. Som person har du et højt energiniveau, og tager ejerskab for kundernes behov og problemstillinger. Det skal kunden og kollegaerne kunne mærke.

 

Du er drevet af resultater og at gøre en forskel – både for virksomheden og for vores kunder. Resultaterne skaber du gennem drive og indsigt i både muligheder og behov, samt de stærke samarbejder du opbygger på tværs af vores organisation.

 

Du har flair for det visuelle udtryk og går efter at levere i højeste mulig kvalitet – dog med forståelse for de muliges kunst.

 

Vi lægger vægt på, at du er en professionel sparringspartner, der formår at motivere og inspirere dine omgivelser, så du sikrer, at alle har de bedst mulige rammer for at løse deres opgaver. Derfor har du også fremragende kommunikations- og samarbejdsevner, og din udadvendte natur samt faglige viden får dine budskaber igennem på en konstruktiv måde og dit projektleder-gen sikrer at tingene sker.

Du vægter at møde andre med et smil og godt humør, følger alle opgaver til dørs og kan agere fleksibelt i enhver situation.

 

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder. Vi tror på, at en virksomhed opnår de bedste resultater ved at skabe en kultur og et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og har mulighed for at udvikle sig professionelt og menneskeligt. Vores prisvindende CSR-politik og medarbejderetik er et bevis på, at vi ikke bare lader det blive ved snakken.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis du har spørgsmål om jobbet, bedes du kontakte Annbritt T. Nielsen på +45 2483 1412, eller send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via vores hjemmeside.

 

Om Esoft

Esoft er en af verdens førende tech-virksomheder med speciale i ejendomspræsentationer, billedredigering, 3D-visualisering og online markedsføring af ejendomme i hele verden. Vores kunder er ejendomsmæglere og fotografer i Europa, USA og Australien, der vælger Esoft på grund af vores hurtige service, vores innovative løsninger og den høje, ensartede kvalitet af de services, vi leverer.

 

Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi blev finalist i Entrepreneur of the year af EY i 2006 & 2007, Børsen Gazelle i 2006 & 2007, og blev børsnoteret på NASDAQ OMX’s First North i 2007. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Spanien og Vietnam.

 

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.