Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owner

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus og vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Brænder du derudover for at arbejde agilt og vil du være med til at sikre leverancen af fremtidens IT-løsninger? Så er du måske den Product Owner som KMD søger netop nu.

 

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre. Og lige nu har vi en ledig stilling i vores forretningsenhed Energy & Utility.

 

Om jobbet

Som Product Owner bliver du en del af forretningsenheden Energy & Utility. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Elements, der er afløser for vores klassiske system Panda på energi- og forsyningsområdet. KMD Elements udvikles og driftes i Microsoft Azure Cloud. Kunderne er private og offentlige.

I Energy & Utility arbejder vi efter agile principper. Vi forventer derfor, at du har erfaring med agile metoder og agil softwareudvikling.

 

I rollen som Product Owner vil du i samarbejde med udviklingsteams i både Danmark og Polen stå for udviklingen af KMD Elements. Du vil bevæge dig i spændingsfeltet mellem forretning og it og have en tæt dialog med både udviklingsteams, fagspecialister og kunder. Vi arbejder med responsivt web-design og med moderne teknologier som f.eks. Azure, Angular og TypeScript.

 

Dine ansvarsområder vil være

 • At foretage analyse af epic og features i samarbejde med det øvrige produktteam. Erfaring med administrative it-løsninger vil være en fordel, men først og fremmest forventer vi, at du som Product Owner er i stand til hurtigt at sætte dig ind i et nyt forretningsområde.
 • At sikre nedbrydning af epics og features i konkrete user stories, som kan implementeres af udviklingsteamet. Du har en god forståelse for, hvorledes forretningskrav kan opdeles og nedbrydes i forhold til den tekniske implementering. Samtidig er du god til at kommunikere og formidle opgaverne til udviklingsteamet.
 • At vedligeholde og prioritere backlog i forhold til at opnå en effektiv udnyttelse af udviklingsressourcer.
 • At udarbejde reviews og kvalitetssikre udviklede features. Som person er du grundig og struktureret i din tilgang til opgaverne, og vægter kvalitet i løsningerne.

 

Om dig

 • Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet IT og forretning. 
 • Du har minimum 3-5 års erfaring med at omsætte forretningsbehov og brugerkrav til gode IT-løsninger.
 • Du har kendskab til Scrum og erfaring med at arbejde med softwareudvikling efter agile principper.
 • Du har en god forståelse for softwaredesign, herunder både usability og applikationsarkitektur. En evt. teknisk baggrund vil være en fordel, men er ikke et krav.
 • Du er god til at kommunikere og kan hurtigt sætte dig ind i nye problemområder.
 • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsning.
 • Du er flydende både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk.

 

Er det dig vi har beskrevet, og har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads, vil vi se frem til at høre fra dig.

 

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3200 ansatte.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.

 

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Head of Development & Project Director Thomas Hvilsom på 25104144. 

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Copyright KMD 2019 (C)


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.