Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owner med bred teknisk forståelse

I Arbejdstilsynet har vi fokus på at blive bedre til at arbejde agilt for at sikre, at vi bliver endnu bedre til at skabe værdi af vores digitale løsninger. Vi arbejder hver dag på at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø på danske arbejdspladser og vi er godt på vej, men vi har brug for flere gode kræfter, som vil med på rejsen. Samtidig er vi i gang med en større modernisering af tilsynets samlede it-understøttelse. Derfor søger vi en Product Owner med bred teknisk indsigt, der med god forretningsforståelse vil stå i spidsen for den daglige prioritering af de mange moderniseringsprojekter og ændringsønsker, som de kommende år byder på.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dkNysgerrig Product Owner med overblik og sans for detaljen ?I Arbejdstilsynets Kontor for Digitalisering og Data er vi ansvarlige for digitaliseringen af organisationens opgaver, herunder også, at driften af systemerne er effektiv og sikker, og at systemerne er tilgængelige og performer, som de skal. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der bl.a omfatter selvbetjeningsløsninger til virksomhederne, mobile løsninger til vores tilsynsførende, data warehouse, machine learning modeller til tilsynsplanlægning mv.

Vi arbejder lige nu på en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som vil strække sig over de kommende 2-4 år, så du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv med opgaver, der kræver stort overblik, teknisk faglighed og gode samarbejdsevner.

Som Product Owner er du ansvarlig for at sikre den løbende prioritering af udviklingsteamets opgaver i tæt samarbejde med gevinstejere og Business Owners. Du sikrer, i tæt samarbejde med Scrum Masteren og udviklingsleverandøren, at teamet fungerer optimalt, og har de rette rammer for at levere løsninger med mest mulig forretningsværdi. Du prioriterer og styrer teamets backlog og sætter mål for sprints og PI, ligesom du sikrer en proces, så releases kan ske i aftalt tempo. Samtidig understøtter du teamet i at nå deres mål, får det optimale ud af de agile metoder, baner vejen og sikrer fremdrift.

Det er centralt, at du er nysgerrig og aktivt involverer dig i forhold til udførelsen af kerneopgaverne i Arbejdstilsynet og derigennem får indsigter, således at du kan være en proaktiv, strategisk partner for business owner gruppen.

Du skal have lyst til at sætte dig overordnet ind i it-arkitekturen i Arbejdstilsynet og indgå i tekniske afklaringer med udviklere og arkitekter. Du bliver en del af et fagligt fællesskab for Product Owners på tværs af Arbejdstilsynets agile teams.


Bliv vores nye kollega Som Product Owner er det vigtigt du:

  • kan understøtte samarbejde i tværfaglige teams og kan sikre den daglige prioritering i agile teams,
  • kan sikre sammenhængende løsninger og håndtere afhængigheder,
  • er motiverende, støttende og coachende,
  • har fokus på både mennesker og resultater og kan sikre trivsel, motivation og effektivitet,
  • er en stærk kommunikator, der kan drive teamets fællesmøder og agile ceremonier og
  • er god til at samarbejde – både med kollegaer i eget team og på tværs af kontorer og forskellige fagligheder i Arbejdstilsynet.
Det en fordel, hvis du har erfaring som Product Owner, kendskab til agile metoder, Scrum og/eller SAFe, men du kan også være ny i det agile, men til gengæld have masser af erfaring med implementering af ny it-understøttelse i en større organisation. Du må meget gerne have erfaring med at agere i en politisk ledet organisation, hvor dagsordenen kan skifte hurtigt og man skal være klar til at omstille sig.

Du bliver en del af et team, der består af forskellige fagligheder fra Arbejdstilsynet og fra vores leverandør. Teamstørrelsen vil variere, men formentlig ligge mellem 8-10 personer. Du får dygtige og søde kollegaer, som har det sjovt, samtidig med, at de når deres mål, så deadlines nås og trivslen forbliver i top.


Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår ?Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2021.

?Du bliver ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.


Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Brink på tlf.nr. 72208601

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 15. januar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.