Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owner og Driftsansvarlig til Data Warehouse for ejendomsvurderingen

Til etablering og styring af DataOps team

Vil du være med i etableringen af DataOps team til den nye Ejendomsvurdering? Kan du hjælpe med at sikre rejsen fra udvikling til forankring i drift og kontinuerlig videreudvikling?
Beregning og kommunikation af de nye ejendomsvurderinger påbegyndes i efteråret 2020. Som leverandør af kildedata til Ejendomsvurdering skal kontoret ICE (Implementeringscenter for Ejendomsvurdering) Data og Analyse derfor øge evnen til at varetage driftsprocesser, overvågning og defektrettelser i forbindelse med produktionen. Dette gør vi ved at oprettet et separat team, hvor opgaverne kan samles. Vi ønsker, at teamet i vid udstrækning følger DataOps principper.

Vi søger et stærkt bidrag til teamet, der kan varetage rollen som Product Owner og Driftsansvarlig. En der kan bidrage til at sikre at teamet er drifts- og videreudviklingsparat. Hvis det er dig, hører vi meget gerne fra dig!

DataOps-team etableres
Teamet er under etablering og er pt. sammensat af interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Stillingen som PO og Driftsansvarlig er en styrkelse af de interne ressourcer og kompetencer i teamet. Målet er at danne et team, der I løbet af de kommende år, modnes til at varetage driften af ejendomsvurderingens data warehouse.

Teamet er placeret i kontoret ICE Data og Analyse under Kontorchef Janus Boesen Agerbo, hvor transition og driftsmodning for dele af ICE-programmet er. Kontoret er en del af fagområdet Data & Analyse, og lånt ind til ICE-programmet, hvor størstedelen af de nuværende opgaver udføres.

Samarbejde og agil tilgang
Du får et job, hvor du skal understøtte en central del af velfærdsstaten – ejendomsvurdering til skatteopkrævning. Området har stor bevågenhed, og vi udfører arbejde, som vi er stolte af. Som Product Owner og Driftsansvarlig har du ansvaret for værdikæden - fra data tilvejebringes hos vores eksterne kilder, til det stilles til rådighed for ejendomsvurderingen. Det er en forudsætning for korrekte ejendomsvurderinger, at data er aktuelle og tilgængelige når de skal bruges til vurderingen. Forventningsafstemning og levering af det aftalte er derfor vigtigt.

Desuden sikrer du at ønsker og behov fra vores interessenter, samt generel videreudvikling af tilgængelighed af data, bliver prioriteter i dit arbejde. Som teamets kontaktflade udadtil indgår du i koordinerende fora for driften, samt sikrer at ledelsen holdes løbende informeret.

Du kan se frem til at:

  • have ansvar for afklaring og prioritering af opgaver til DataOps teamet
  • afklare, afveje og prioritere de drifts- og videreudviklingsopgaver som teamet skal arbejde med
  • sikre god kommunikation og samarbejde med interessenter – både kunder og leverandører
  • drive monitorering og rapportering på eks. kvalitet, leverancer og afviklingsstabilitet/performance.


Desuden hjælper du med at håndtere afklaringer til og fra teamet.

Som Product Owner indgår du i et tæt samarbejde med Scrum Masteren for teamet. Både når det kommer til opgaveprioritering og -løsning, og når den agile tilgang skal rodfæstes.

God formidler med teknisk indsigt
Du har en relevant uddannelse eller dokumenteret erhvervserfaring med området.

Du har tilstrækkelig teknisk indsigt til at forstå og formidle forretningskrav til udviklere og til at formidle kommunikation fra udviklere til forretningens interessenter. Du formår at fastholde en konstruktiv dialog i alle situationer og kan holde fokus på fremdrift for dig selv og dine interessenter.

Du har dybt kendskab til agil udvikling og drift, herunder vigtigheden af åbenhed og planlægning. Det er en fordel med konkret viden om DataOps.

Det er ligeledes en fordel med erfaring med transition fra udvikling til en drifts- og videreudviklingssituation.

Som person er du:

  • proaktiv og tager ejerskab for problemløsning
  • god til at prioritere din tid
  • åben og idérig
  • parat til at følge opsatte leveranceprincipper/retningslinjer
  • modig og står fast på agile principper
  • holdspiller


Fokus på medarbejdernes indflydelse og faglige fællesskaber
Vi tilbyder et job i en af Danmarks største It-organisationer med fokus på medarbejdernes indflydelse på opgaveløsning. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en af de største udviklingsorganisationer i Danmark, hvor du får mulighed for at indgå i faglige fællesskaber og på den måde tage din egen faglighed til nye højder. Du bliver ansvarlig for et vigtigt arbejde, der giver mening, hvor du får mulighed for at gøre en positiv forskel. Vi forstår værdien af work-life balance og af at udnytte mulighederne for at løse visse opgaver via fjernarbejde.

Ansøgning og kontakt
Kort motiveret ansøgning med CV og eksamensbevis sendes via linket ”Søg stillingen” senest den 5. august 2020. Spørgsmål besvares gerne af Janus Agerbo på telefon 72 37 87 21. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler d. 18. august.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Nybrovej 116, 2800 Kgs. Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.