Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owner til KMD Workzone Process

 
Vil du være en del af Danmarks største it-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed hvor der er højt til loftet og hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at videreudvikle procesplatformen til vores Enterprise Content Management System, KMD Workzone? Så er du måske vores nye Product Owner!

KMD er Danmarks største it-udviklingshus og den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskere til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre.

Om jobbet
Som Product Owner for WorkZone Process bliver du en del af forretningsenheden KMD WorkZone, hvis ansvarsområde er at udvikle og vedligeholde KMD’s Enterprise Content Management System.
 
I KMD WorkZone arbejder vi udelukkende med produktudvikling efter agile principper, primært Scrum og Kanban. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med agile metoder og agil softwareudvikling.
Som ansvarlig for WorkZone Process vil du være tæt på den offentlige digitaliserings agenda og arbejde med at udvikle værktøjerne, som understøtter denne.
 
I rollen som Product Owner vil du, i samarbejde med udviklingsteamet i København, Warszawa og Kiev, stå for videreudvikling af KMD Workzone’s Procesplatform. Du vil bevæge dig i spændet mellem forretning og it, hvor du vil have en tæt dialog med både kunder, interessenter i forretningen, og udviklingsteams.
 
Du kommer til at:
 • Arbejde tæt med vores kunder, egne forretningsanalytikere og arkitekter i understøttelsen af fremtidige digitaliseringsbehov
 • Foretage analyse af epics i samarbejde med det øvrige produktteam. Kendskab og erfaring med udvikling eller brug af proces platforme vil være en fordel. Vi forventer at du som Product Owner, er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye domæner
 • Sikre nedbrydning af epics i konkrete user stories, som kan implementeres af udviklingsteamet. Du har en god forståelse for, hvorledes forretningskrav kan opdeles og nedbrydes i forhold til den tekniske implementering.
 • Kommunikere og formidle opgaverne til udviklingsteamet på en klar og god måde
 • Vedligeholde og prioritere backlog i forhold til at opnå en effektiv udnyttelse af udviklingsressourcer
 • Review og kvalitetssikre udviklede features - som person er du derfor grundig og struktureret i din tilgang til opgaverne og vægter kvalitet i løsningerne
 
Om dig
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet it og forretning og har erfaring med at omsætte forretningsbehov og brugerkrav til gode it-løsninger.
 
Herudover har du:
 • Fx en baggrund som Proceskonsulent, Product Owner eller sidder tæt på forretningen i dag. Gerne kombineret med en god forståelse for Enterprise Content Management og Proces værktøjer
 • Kendskab til Scrum og erfaring med at arbejde med softwareudvikling efter agile principper
 • En god forståelse for softwaredesign, herunder både usability og applikationsarkitektur
 • Evnen til at kommunikere både på dansk og engelsk
 • Flair for hurtigt at sætte dig ind i nye problemområder. I din tilgang til at løse opgaver er du struktureret og analytisk
   
Love it_Live it
”KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?”
 
Har du flere spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte Head of Product Development and Management Lasse Hende Nørgaard på +45 60353582.  
 
Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet, så skynd dig at sende en ansøgning


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her