Production Engineer

Vil du være en del af en produktionstekniskafdeling med ansvar for produktion af premium brand højtalere til hele verden? Har du lyst til at prøve kræfter med projektledelse og LEAN implementering i en stor dansk produktion? Har du erfaring med processer og optimering af produktionsudstyr, så læs videre.

 

Bliv en del af et erfarent produktionsteknisk team

Du vil indgå i et Production Technology team, hvor samarbejde omkring at løse produktionstekniske opgaver vægtes højt. Afdelingen består af 11 engagerede medarbejdere, der har ansvaret for, at vores produktion forløber optimalt. Opgaverne i afdelingen er mangeartede og tempoet er højt.

Dynaudio gennemgår en spændende udvikling, med nye samarbejder, nyt produktionsudstyr og en stigende efterspørgsel på vores produkter. Du vil sammen med produktionsledelsen og produktionsteknisk afdeling sikre optimering af strukturerne i vores produktion, af en bred produktportefølje af kvalitetshøjtalere til biler, professionelle og almindelige forbrugere.

 

Dit ansvar som Production Engineer

Din primære rolle i Production Technology bliver som projektleder i forbindelse med optimering/automatisering af produktionen. Du vil således have ansvar for, i tæt samarbejde med produktionsledere, at stå for implementeringen af LEAN- og procesoptimeringer.

Som Production Engineer vil du arbejde tværorganisatorisk i rollen som bindelede mellem vores R&D afdeling og vores produktion. Her sal du sikre Design for Manufacturing (DFM) og være den teknisk ansvarlige for indkøring af nye produkter i produktionen.

Du bliver procesansvarlig i en virksomhed, som er IATF-certificeret.

 

Din personlighed er vigtig for os

Som person er du initiativrig, struktureret og god til at samarbejde. Du er vant til at arbejde selvstændigt og er ivrig for at se resultater. Som en del af en global organisation lader du dig inspirere af udefrakommende input og giver hverken op på trods af sproglige barriere eller tekniske udfordringer.

Du har en faglig baggrund som maskinmester, maskiningeniør eller lignende og har erfaring fra en mellemstor/stor produktionsvirksomhed.

Der kan forekomme 5-10 rejsedage om året samt et samarbejde med vores partnere i Kina. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling i et erfarent team, hvor du får rig mulighed for at sparre og komme med input til de daglige arbejdsprocedurer. Du bliver en del af en organisation med et fladt organisationshierarki og en venlig omgangstone. Vi tilbyder rig mulighed for videreuddannelse og personlig og faglig udvikling.

Desuden tilbyder vi en kantineordning med favorable priser, en aktiv personaleforening og gode musikoplevelser.

 

Søg jobbet

Upload din ansøgning online her. Vi behandler ansøgninger løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.

Som en del af rekrutteringen anvender vi dine personlige data udelukkende i forbindelse med rekrutteringsprocessen, hvor du bl.a. kan forvente at blive inviteret til op mod to samtaler, hvoraf vi vil teste dig på personlighed og logik samt indhentning af relevante referencer. Vi behandler naturligvis din data i fortrolighed og i tråd med danske og europæiske lovgivning.

For spørgsmål til stillingen kan du skrive til Production Technology Manager, Jan Lynge på HR@dynaudio.com

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du skal uploade via nedenstående link.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tekniker/produktionsteknolog søges

HR-INDUSTRIES A/S

Favrskov
Til at understøtte den positive udvikling og vækst, søges en tekniker produktionsteknolog til mindre jern og metal virksomhed i Søften ved Aarhus. Virksomheden arbejder meget med fræsning, drejning, laserskæring, bukning, svejsning samt montage. Der...
Indrykket:24. marts 2018
Udløbsdato:19. maj 2018

Produktionsteknolog / tekniker søges til konstruktion

HR-INDUSTRIES A/S

Favrskov
HR-Industries søger for virksomhed syd for Aalborg - en dygtig konstruktør, der skal konstruere maskinanlæg, transport-, pakke-, robotsystemer m.m. Virksomheden opererer på flere forskellige områder og har som bærende element, at de vil være helt i ...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Maskinkonstruktør / produktionsteknolog søges

HR-INDUSTRIES A/S

Favrskov
Vil du tegne maskinprojekter, så tjek her: HR-Industries A S søger maskinkonstruktør for virksomhed i Aarhus. I denne stilling søges en konstruktør, der skal udvikle og konstruere transport-, pakke-, robot samt maskinanlæg til industrien. Rollen ind...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018