Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktchef


Royal Greenland A/S søger en dygtig produktchef for vores røgvarer med ambitioner på både egne og Royal Greenlands vegneJobbet

Som produktchef vil du få reference til vores kategorichef for snekrabber og røgvarer, og du vil få base på vores kontor i Svenstrup. Du får ansvar for eget budget og egne KPI’er. Vi forventer desuden, at du vil videreføre og fortsætte den positive udvikling inden for røgvarer. Du skal levere høj service, både med hensyn til sikring af det rigtige sortiment, de rigtige priser, den rette lagerbeholdninger og diverse andre business cases til vores salgsafdelinger.Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:


 • Ansvarlig for budgettet på røgvarer

 • Løbende opfølgning af strategiske KPI’er

 • Udfordre salgschefer, sælgere og kategorichefen på sortiment og forretningen generelt

 • Udarbejdelse af løbende ABC-analyser

 • ”Værdikædeintegrator” i loopet fra indkøb over produktion, planlægning, kvalitet, marketing og salg

 • Optimering og udvikling af kontrakter sammen med de respektive salgsafdelinger

 • Undervisning i produkterne

 • Ansvarlig for løbende opfølgning og møder med vores salgsafdeling og røgproduktion i Hirtshals

 • Sikre optimalt råvareflow på torsk, hellefisk og laks til produktionen i Hirtshals i tæt samarbejde med indkøbsafdelingen • Du skal derudover deltage i ugentlige møder på røgvarefabrikken i Hirtshals, samt løbende rejser til vores europæiske salgskontorer og rejser til primært Norge og Grønland.  Din profil

  Du har en kommerciel videregående uddannelse og mindst 3 år erfaring som produktchef eller lignende i en international organisation. Som person arbejder du med resultatorienteret, analytisk, struktureret, og du er ambitiøs på egne og på virksomhedens vegne.

  Du fungerer godt i en international organisation, og du mestrer at opbygge og vedligeholde gode relationer til både interne og eksterne interessenter. Du er en god kommunikator og behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du ser MS Office som et naturligt arbejdsredskab og har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP.  Hvad kan Royal Greenland så tilbyde dig?

  Vi kan tilbyde en spændende og alsidig stilling i en funktion, som er under stadig udvikling, og hvor du i høj grad selv er med til at præge måden, vi arbejder på.
  Du får faglige og personlige udviklingsmuligheder i et spændende og udviklingsorienteret arbejdsmiljø i en stor international koncern. Hertil en løn der matcher dine kompetencer. Derudover får du mange dygtige og engagerede kollegaer.  Vi glæder os til at modtage din ansøgning

  Har du lysten og kompetencerne, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit CV. Vi indkalder løbende til samtale.  Ansøgningsfrist d. 18. februar 2018.  Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:


  Thomas Vorre Nielsen
  Kategorichef

  Telefon: +45 2224 8358
  Royal Greenland er en af de førende koncerner inden for fisk og skaldyr i Europa. Som en global udbyder har Royal Greenland erfaring i innovativ produktudvikling og effektiv distribution af kvalitetsprodukter. Royal Greenland er en virksomhed med dybe rødder i den grønlandske kultur. Vi har ca. 1.800 ansatte indenfor fiskeri, produktion og salg af højkvalitetsseafoodprodukter til verdensmarkedet. Koncernen råder i dag over egen trawlerflåde samt topmoderne fabrikker i Grønland, Danmark, Tyskland og Canada.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her