Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktingeniør til unik og succesfuld virksomhed i solid vækst

Produktingeniør til unik og succesfuld virksomhed i solid vækst

Har du lyst til at udvikle dig i en international designvirksomhed, der går forrest og sætter standarderne i branchen? Og har du lyst til at arbejde med prisbelønnet dansk livsstilsdesign og innovative løsninger inden for gulvafløb, der på få år er blevet en markedsleder og byggebranchens foretrukne?

Vi er nok lidt nørdede omkring design og teknik. Det er en stor del af vores DNA. Og som en del af en mindre virksomhed får du stor indflydelse og gode muligheder for at sætte dit klare fingeraftryk på vores produktsortiment," siger produktchef Jacob Honoré.

Som produktingeniør hos Unidrain skal du være med til at styrke vores udviklingsafdeling og får ansvar for at:

  • forbedre, opdatere og implementere ændringer på vores eksisterende sortiment
  • optimere og opbygge vores 3D tegningsarkiv og sikre dokumentation ifh. til kvalitetskrav
  • sikre procedurer for kvalitetskontrol i relation til vores underleverandører er opdaterede
  • undervejs vil du også blive involveret i udvikling af helt nye produkter

Unikt brand med international rækkevidde

Vores design er innovativt og prisbelønnet. Derfor findes vores løsninger mange steder i verden, lige fra Bella Sky i København og Hotel Blue Lagoon på Island til Rolex Tower i Dubai. Du skal derfor glæde dig til en spændende hverdag på hovedkontoret i Glostrup, hvor du og dine 27 kolleger er med til at nytænke og sætte standarden for vores unikke livsstilsbrand. Se nogle af vores projekter her.

Teknisk profil med gode 3D evner

  • Du har en teknisk baggrund som maskiningeniør, værktøjsmager eller tilsvarende, og vi ser helst, at du har et par års erfaring fra en udviklingsafdeling samt med konstruktion af produkter i plast og tyndplademetal.
  • Du har erfaring med konstruktion i 3D – vi arbejder i Inventor
  • Du taler dansk, og du kan gøre dig forståelig på engelsk i skrift og tale
  • Du motiveres af at arbejde med kvalitetsprodukter, hvor funktionalitet og design vægtes højt.

”Du skal have drive og lyst til at arbejde tværfagligt. Og så skal du brænde for at finde de rette tekniske løsninger og glæde dig til at blive en del af vores team. Du kommer virkelig til at udvikle dine kompetencer,” slutter Jacob.

Teamet.
Du bliver en del af et team med stor teknisk know-how der består af 4 produktviklere/ingeniører. Sammen løser vi opgaver og projekter der typisk har grænseflade til R&D i resten af BLS-koncernen og inddrager mange forskellige afdelinger i Unidrain. I din hverdag vil du få bred kontakt på tværs af specialer og discipliner inkl. produktionen og underleverandører.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Karin Zimmermann på 40826146. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 20. Januar via nedenstående link. Vi afholder løbende samtaler, så vi anbefaler du ansøger hurtigt

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Unidrain

Unidrain er en international designvirksomhed med prisbelønnede, innovative løsninger og et stærkt brand inden for bolig- og badeværelsesdesign. Som de første i verden udviklede Unidrain i 2003 et linjeafløb, der kan placeres mod væggen. Unidrain er i dag synonym med dansk badeværelsesdesign og har siden udvidet produktporteføljen med serierne GlassLine, MatLine og Reframe Collection by Unidrain. Fælles for alle produkter er, at de bygger på kombinationen af design og funktionalitet.

Læs mere her: www.unidrain.dk.


Se mere på vores ansøgersite: https://unidrain.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.