Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsarbejde - Ufaglært

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943064Phoenix-22f6d90c12019-01-15T00:00:00Produktionsarbejde - Ufaglært

Produktionsmedarbejder – Fødevareindustri

 

For en kunde nær Hobro søger vi medarbejdere til den kommende sæson. Vi står lige for tærsklen til højsæsonen og vil snart få brug for adskillige medarbejdere til længerevarende vikariater.

Det drejer sig om en fødevareproduktion med gode forhold. De arbejder på 3-hold-skift men har hovedsageligt vagter på dag- og aftenhold.

Det er et krav at man har hygiejnebevis for at komme i betragtning til vagter.

 

Om dig:

 • Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig.
 • Du har hygiejne bevis.
 • Du har god erfaring med produktionsarbejde.
 • Du er mødestabil og fleksibel.
 • Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!
 • Du er effektiv og kvalitetsbevidst.
 • Du kan læse, skrive og tale dansk.
 • Du skal fremvise straffeattest.

 

Vi vil løbende kalde folk til samtale på vores kontor på Østergade 7, 9500 Hobro.

 

Ansøgning:
Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http://www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro.

HUSK! at påfører jobkode 44274.

Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14.

OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet.

2019-02-27T19:50:56.427 Produktionsmedarbejder Fødevareindustri For en kunde nær Hobro søger vi medarbejdere til den kommende sæson. Vi står lige for tærsklen til højsæsonen og vil snart få brug for adskillige medarbejdere til længerevarende vikariater. Det drejer sig om en fødevareproduktion med gode forhold. De arbejder på 3-hold-skift men har hovedsageligt vagter på dag- og aftenhold. Det er et krav at man har hygiejnebevis for at komme i betragtning til vagter. Om dig: Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig. Du har hygiejne bevis. Du har god erfaring med produktionsarbejde. Du er mødestabil og fleksibel. Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt! Du er effektiv og kvalitetsbevidst. Du kan læse, skrive og tale dansk. Du skal fremvise straffeattest. Vi vil løbende kalde folk til samtale på vores kontor på Østergade 7, 9500 Hobro. Ansøgning: Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http: www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro. HUSK! at påfører jobkode 44274. Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14. OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet.11Jobnet22f6d90c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-11T00:00:000000http://www.medarbejderne.axp.dk/0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3436114Medarbejderne ApS11Østergade 7B9500HobroDKDanmark0
jmu@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent694610JobNet493066649306661000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22f6d90chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=22f6d90chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22f6d90c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22f6d90c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr du den nye Fabriksarbejder i Medarbejderne ApS?12008001Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri360129194Jonasjmu@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark329973712Produktionsmedarbejder søgesRobot Jysk Vikarservice søger for kunde i Mariager, 10 dygtig medarbejdere. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med produktion. Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Gode samarbejdsevner Kunne læse og tale dansk Villig til at bære sikkerhedssko på jobbet Der er tale om et vikariat af kortere varrighed, med mulighed for forlængelse. Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående. Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk tabindex -1

Jysk Vikarservice søger for kunde i Mariager, 10 dygtig medarbejdere. 
Det er ikke nødvendigt at have erfaring med produktion.

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne læse og tale dansk
 • Villig til at bære sikkerhedssko på jobbet

Der er tale om et vikariat af kortere varrighed, med mulighed for forlængelse.

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående.

Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk" tabindex="-1

Jysk Vikarservice Hobro ApSMariager2019-03-16T00:00:002019-05-01T00:00:00
330010161Fabriksarbejder til netvask (ufaglært)Robot Vores kunde i Vesthimmerland Kommune har travlt, og derfor søger vi en frisk og arbejdsom medarbejder til vaskeenheden. Arbejdet består af vask og rens af net incl. ophængning samt imprægnering af net. Øvrige forefaldende arbejdsopgaver vil forekomme. Du skal være indstillet på fysisk og lidt robust arbejde. Det er nødvendigt, at du har både truck- og teleskoplæsercertifikat. Dette er et ansøgerkrav. Om dig du er pligtopfyldende og mødestabil, hver dag du kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner du er vant til at holde et vist tempo i arbejdet du har fysikken i orden du skal kunne tale, læse og forstå dansk du kan fremvise en straffeattest. Der er tale om et længerevarende vikariat. Opstart og Løn: Opstart hurtigst muligt. Løn efter aftale. Ansøgning Du søger stillingen ved at oprette din CV-profil på http: www.medarbejderne.axp.dk Husk at påføre jobkode: 47236 Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Lotte Christensen på tlf. 25 98 93 81, ml. kl. 9-11. OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet. Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Middelfart, Odense, Esbjerg, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Vores kunde i Vesthimmerland Kommune har travlt, og derfor søger vi en frisk og arbejdsom medarbejder til vaskeenheden.

Arbejdet består af vask og rens af net incl. ophængning samt imprægnering af net. Øvrige forefaldende arbejdsopgaver vil forekomme. Du skal være indstillet på fysisk og lidt robust arbejde.

Det er nødvendigt, at du har både truck- og teleskoplæsercertifikat. Dette er et ansøgerkrav. Om dig

 • du er pligtopfyldende og mødestabil, hver dag
 • du kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner
 • du er vant til at holde et vist tempo i arbejdet
 • du har fysikken i orden 
 • du skal kunne tale, læse og forstå dansk 
 • du kan fremvise en straffeattest.

Der er tale om et længerevarende vikariat.

Opstart og Løn:  Opstart hurtigst muligt. Løn efter aftale.

Ansøgning Du søger stillingen ved at oprette din CV-profil på http://www.medarbejderne.axp.dk Husk at påføre jobkode: 47236

Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Lotte Christensen på tlf. 25 98 93 81, ml. kl. 9-11.

OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet. 

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.  

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Middelfart, Odense, Esbjerg, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Medarbejderne ApSFarsø2019-04-23T00:00:002019-04-30T00:00:00
330008514Produktionsmedarbejder - Forår!Robot STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!! Kan du nikke genkendende til, at være: Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling) Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper andre) Mødestabil? (møder hellere 10 min. før, end komme for sent...) Robust? (Glad for fysisk arbejde - nyder at røre kroppen - ikke bange for at give et ekstra nap ) KOMPLEX søger igen produktionsmedarbejdere til vore kunder. I denne ombæring retter vi primært blikket mod Mariagerfjord Kommune, hvor vi generelt bare søger folk, der kan og vil arbejde! Vores kundeportefølje stiger støt og ligeså gør arbejdsopgaverne. Vores kunder ligger spredt fra Aalborg til Randers, over Vesthimmerland og ned til Viborg og Skive. Vi har i øjeblikket mange opgaver i Mariagerfjord Kommune, og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdssomme og robuste. Arbejdsopgaverne kan variere fra almindelig produktionsarbejde, over containertøming -losning til specifikt lagerarbejde. Desuden begynder flere byggefirmaer at efterspørge vores hjælp til håndværksmæssige opgaver og byggeplads-rengøring. Mulighederne er mange for de, der vil!! Om dig: Du har lysten og indstillingen til at arbejde - Det er simpelthen den vigtigste forudsætning! Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig. Du har mulighed for at komme rundt, via bil, scooter el. cykel. Du kan håndtere arbejdspres. Du er mødestabil og fleksibel. Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt! Du er effektiv! Du læser, skriver og taler godt dansk. Du er bare klar til at rykke!! Der kan være tale om såvel korte, som længerevarende vikariater, afhængig af virksomhedernes ordreproduktion og generel travlhed. Har du fået lyst til at blive en vigtig del af lokalområdets nye seje vikarbureau? Skal vi indlede et samarbejde? - Så hop med på vognen nu!! - Det begynder altså at gå stærkt... Du ansøger via knappen nedenfor - Ansøgninger via mail, godtages ikke! Vil du vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Martin Gaardsted på 3132 8202 el. Therese Skærlund på 3132 6777

STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!!

Kan du nikke genkendende til, at være:

 • Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling)
 • Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper andre)
 • Mødestabil? (møder hellere 10 min. før, end komme for sent...)
 • Robust? (Glad for fysisk arbejde - nyder at røre kroppen - ikke bange for at give et ekstra "nap")

 

KOMPLEX søger igen produktionsmedarbejdere til vore kunder. I denne ombæring retter vi primært blikket mod Mariagerfjord Kommune, hvor vi generelt bare søger folk, der kan og vil arbejde!

Vores kundeportefølje stiger støt og ligeså gør arbejdsopgaverne. Vores kunder ligger spredt fra Aalborg til Randers, over Vesthimmerland og ned til Viborg og Skive. Vi har i øjeblikket mange opgaver i Mariagerfjord Kommune, og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdssomme og robuste. Arbejdsopgaverne kan variere fra almindelig produktionsarbejde, over containertøming/-losning til specifikt lagerarbejde. Desuden begynder flere byggefirmaer at efterspørge vores hjælp til håndværksmæssige opgaver og byggeplads-rengøring. Mulighederne er mange for de, der vil!!

Om dig: 

 • Du har lysten og indstillingen til at arbejde - Det er simpelthen den vigtigste forudsætning!
 • Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig.
 • Du har mulighed for at komme rundt, via bil, scooter el. cykel.
 • Du kan håndtere arbejdspres.
 • Du er mødestabil og fleksibel.
 • Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!
 • Du er effektiv!
 • Du læser, skriver og taler godt dansk.
 • Du er bare klar til at rykke!!

Der kan være tale om såvel korte, som længerevarende vikariater, afhængig af virksomhedernes ordreproduktion og generel travlhed.

Har du fået lyst til at blive en vigtig del af lokalområdets nye seje vikarbureau? Skal vi indlede et samarbejde?

- Så hop med på vognen nu!! - Det begynder altså at gå stærkt...

Du ansøger via knappen nedenfor - Ansøgninger via mail, godtages ikke!

 

Vil du vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Martin Gaardsted på 3132 8202 el. Therese Skærlund på 3132 6777

Komplex ApSHobro2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
330010481Medarbejder til produktion / to holds skiftRobot Vi søger snarest muligt en medarbejder. Vi forventer, at du har almindelig god ordenssans og har forståelse for proces og produktion. Det er en fordel, hvis du har en baggrund i fødevareproduktion, men ingen betingelse. Det er et krav, at du har truckcertificat. Stillingen er i to holds skift. i to uger fra kl. 7-15 og i to uger fra kl. 15-23. Kontakt produktionschef Kim Dam Nielsen på tlf. 30924692 eller mail kdn@farmfood.dk

Vi søger snarest muligt en medarbejder.

Vi forventer, at du har almindelig god ordenssans og har forståelse for proces og produktion.

Det er en fordel, hvis du har en baggrund i fødevareproduktion, men ingen betingelse.

Det er et krav, at du har truckcertificat.

Stillingen er i to holds skift. i to uger fra kl. 7-15 og i to uger fra kl. 15-23.

Kontakt produktionschef Kim Dam Nielsen på tlf. 30924692 eller mail kdn@farmfood.dk

 

 

 

FARMFOOD A/SLøgstør2019-04-24T00:00:002019-05-10T00:00:00
330003012Medarbejdere til Pakkeri.Robot For vores kunde syd for Viborg mangler vi friske medarbejdere til pakkeri på en produktions virksomhed. Da virksomheden har travlt, skal man være indstilet på, at træde til med kort varsel. Der er tale om udelukkende aften arbejde. Du kommer til at arbejde i for eller bag pakkeriet og vil blive instrueret grundigt i arbejdsopgaverne af garvede medarbejdere på arbejdsstedet. Der er tale om en fødevare producent. Du behøver ikke nødvendigvis at have hygiejne bevis, men det er en fordel lige såvel, som det er en fordel, at du har erfaring fra arbejdsmarked og kan fremvise en eventuel reference herpå. Hvis du gerne vil tjene en ekstra skilling og er rimelig omstillingsparat, så vil vi se frem til at høre fra dig. Du kan eventuelt ringe til Bibianna i tidsrummet kl. 11-13 på 20902840, hvis du ønsker at høre mere om arbejdet. Du kan ansøge jobbet ved at oprette dig som kandidat via: www.medarbejderne.axp.dk HUSK at påføre jobkode 47182. Ansøgninger via mail kommer IKKE i betragtning. Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Herning, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Ringsted, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

For vores kunde syd for Viborg mangler vi friske medarbejdere til pakkeri på en produktions virksomhed. 

Da virksomheden har travlt, skal man være indstilet på, at træde til med kort varsel. Der er tale om udelukkende aften arbejde. Du kommer til at arbejde i for eller bag pakkeriet og vil blive instrueret grundigt i arbejdsopgaverne af garvede medarbejdere på arbejdsstedet.

Der er tale om en fødevare producent. Du behøver ikke nødvendigvis at have hygiejne bevis, men det er en fordel lige såvel, som det er en fordel, at du har erfaring fra arbejdsmarked og kan fremvise en eventuel reference herpå. 

Hvis du gerne vil tjene en ekstra skilling og er rimelig omstillingsparat, så vil vi se frem til at høre fra dig. Du kan eventuelt ringe til Bibianna i tidsrummet kl. 11-13 på 20902840, hvis du ønsker at høre mere om arbejdet.

 

Du kan ansøge jobbet ved at oprette dig som kandidat via:  www.medarbejderne.axp.dk 

 HUSK at påføre jobkode 47182. Ansøgninger via mail kommer IKKE i betragtning. 

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Herning, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Ringsted, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Medarbejderne ApSKjellerup2019-04-08T00:00:002019-04-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejder søges

Jysk Vikarservice Hobro ApS

Mariager
Jysk Vikarservice søger for kunde i Mariager, 10 dygtig medarbejdere. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med produktion. Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Gode samarbejdsevner Kunne læse og tale dansk Villig til at bære sik...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Fabriksarbejder til netvask (ufaglært)

Medarbejderne ApS

Farsø
Vores kunde i Vesthimmerland Kommune har travlt, og derfor søger vi en frisk og arbejdsom medarbejder til vaskeenheden. Arbejdet består af vask og rens af net incl. ophængning samt imprægnering af net. Øvrige forefaldende arbejdsopgaver vil forekomm...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Produktionsmedarbejder - Forår!

Komplex ApS

Hobro
STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!! Kan du nikke genkendende til, at være: Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling) Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper an...
Indrykket:16. april 2019
Udløbsdato:11. juni 2019

Medarbejder til produktion / to holds skift

FARMFOOD A/S

Løgstør
Vi søger snarest muligt en medarbejder. Vi forventer, at du har almindelig god ordenssans og har forståelse for proces og produktion. Det er en fordel, hvis du har en baggrund i fødevareproduktion, men ingen betingelse. Det er et krav, at du har tru...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:10. maj 2019

Medarbejdere til Pakkeri.

Medarbejderne ApS

Kjellerup
For vores kunde syd for Viborg mangler vi friske medarbejdere til pakkeri på en produktions virksomhed. Da virksomheden har travlt, skal man være indstilet på, at træde til med kort varsel. Der er tale om udelukkende aften arbejde. Du kommer til at ...
Indrykket:8. april 2019
Udløbsdato:27. april 2019