PRODUKTIONSCHEF

Til nyoprettet stilling hvor du får ansvaret for opbygningen af en større produktionsenhed i forbindelse med tranformationen af en succesfuld udviklingsvirksomhed

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed med en unikt sammensat medarbejderstab, der er i rivende udvikling. Virksomheden består i dag af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcise støbeværktøjer, som er den afdeling, der skal udvides betydeligt.

Virksomheden, som er kinesisk ejet, er det kinesiske moderselskabs frontløber og excellence-center i udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. Hovedopgaverne omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til små kameralinser til mobiltelefoner. Virksomheden er beliggende nord for København i Farum, og har i dag 35 ansatte og ønsker at udvide med nye dygtige medarbejdere.

Stillingsbeskrivelse:
Du refererer i det daglige til den ansvarlige for virksomheden i Danmark, som du også kommer til at have en tæt dialog med i denne nyoprettede stilling, hvor du får ansvaret for virksomhedens produktionsafdeling, som står overfor en markant opskalering.

Virksomheden går fra at være en velfungerende udviklingsvirksomhed med en mindre produktionsenhed på 10-12 mand til at være fabrik med op mod 60 operatører på skiftehold.

Du bliver ansvarlig for at initiere og realisere opbygningen af produktionsenheden. Du får hjælp til det daglige arbejde af en erfaren kollega, der indtil din tiltrædelse varetager funktionen, og i takt med øget arbejdsmængde vil afdelingen få mulighed for at ansætte de nødvendige ressourcer til varetagelse af det daglige arbejde.

Både i opbygningsfasen og på sigt forventes du at være den synlige og involverende leder, der gerne går forrest og inddrager, motiverer og engagerer medarbejderne. Du sikrer medarbejdernes trivsel og udvikling samt bidrager i det daglige aktivt til til løsning af diverse tekniske problemer ofte i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen.

Du bliver projektleder på en række projekter, som du selv står i spidsen for og selv bidrager til løsningen af. I den forbindelse vil der blive sat stor pris på, at du selvstændigt er i stand til at føre projekterne i mål samtidig med, at du løbende også byder ind med forslag til nye tiltag og initiativer.

Du er meget involveret i den fortsatte udvikling og optimering af produktionsenheden baseret på dine gode erfaringer på område og bliver ligeledes ansvarlig for planlægning og eksekvering af forebyggende vedligehold og den løbende optimering af processer og udstyr

Opgaven du kommer til at stå overfor er derfor spændende men også krævende i denne stilling, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dagsordenen for, hvorledes tingene skal opbygges for at være optimale, når produktionen er skaleret op og kører. Du skal dog være indstillet på, at ejerkredsen i Kina også vil få stor indflydelse på de beslutninger, som træffes i Danmark.

Du tilbydes:
At være med til at opbygge en produktion næsten fra bunden af i en stilling, hvor du virkelig får lov til at byde in med din erfaring og viden.

Egenskaber:
Du er en udadvendt person med naturlig autoritet og gå-på-mod. Du er initiativrig og har et godt drive og er samtidig i stand til både at arbejde struktureret og systematisk. Samtidig er du analytisk anlagt og god til at se sammenhænge og muligheder.

Du bidrager positivt til teamet med dit engagement samt gode lederegenskaber.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT. Kan du begå dig på kinesisk ville det være en kæmpe fordel.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her