Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionschef - Anlægsbeton

Vil du bidrage til at skabe Vestdanmarks mest spændende betonprojekter ?

Har du evnerne og talentet til gå forrest og motivere dit team til at skabe ekstraordinære resultater ? Har du lyst til at være en del af en virksomhed som kobler 100 års erfaring med godt håndværk ? Så er du måske vores nye produktionschef Anlægsbetonafdeling.

Lige nu ser vi frem til række spændende betonprojekter, med høj kompleksitet.
Derfor kræves det, at vi altid har de dygtigste medarbejdere, som ønsker at styrke vores faglighed inden for anlægsbeton. Vi søger en erfaren produktionschef til styring af egenproduktion i vores Anlægsbetonafdeling. Afdelingen udfører anlægsbetonkonstruktioner i egenproduktion, typiske opgaver er større in-situbetonarbejder.

Som vores nye Produktionschef bliver du en del af vores betonafdeling i Vestdanmark, hvor vi er ca. 20 funktionærer og mere end 100 timelønnede. Vi udfører in-situbeton lige fra broer til datacentre. Du bliver tilknyttet vores kontor i Risskov, men du vil også have en fast tilknytning til byggepladserne. Du refererer direkte til afdelingschefen for anlægsbeton.

En af styrkerne ved at arbejde i MT Højgaard er vores evne til at samarbejde på tværs af organisationen, og vi har størrelsen, kompetencerne og erfaringen til at gennemføre et vellykket projekt til aftalt tid, pris og kvalitet. Vores tilgang til enhver opgave tager udgangspunkt i et tæt internt sammenhold og et godt samarbejde med eksterne partnere som rådgivere og leverandører.

Overordnet opgave

Som produktionschef har du det overordnede ansvar for egne projekter og eget projektteam. Din faglighed skal styrke og udbygge bredden af de kompetencer, som allerede er i afdelingen, og du får muligheden for at deltage i alle projektfaser lige fra idéstadie, til tilbudsgranskning og udførelse til og med aflevering.

Konkret bliver dine daglige arbejdsopgaver:

Deltagelse i gennemførelsen af projekter fra start til slut.

Udarbejdelse og ansvar for tilbudsgivningen.

At være ansvarlig for sikring af rettidigt og godt projektgrundlag for udførelsen.

Sikring af overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskrav.

Ansvar for hele entreprisen, hvilket omfatter egenproduktionsopgaver, planlægning, sags økonomistyring og byggepladsledelse.

Personaleledelse ved større projekter.

Hvem er du ?

Du er stærkt fagligt funderet, og brænder for arbejdet med beton. Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende, og du har mindst 10 års erfaring med støbning af beton samt erfaring med ovenstående opgaver og ansvarsområder. Du har en bred byggeteknisk, økonomisk og lovgivningsmæssig indsigt, og du er vant til at have personaleansvaret for produktionsledere formænd og timelønnede. Erfaring med akkordforhandling er en fordel.

Du har en synlig og motiverende ledelsesstil, og som person er du kendetegnet ved et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger. Du evner at samarbejde på tværs af organisationen, og tilgår enhver opgave med udgangspunkt i dialog, respekt og videndeling. Du ved, hvad der skal til for, at projektet bliver en succes, og du ved, at projektets succes afhænger af teamet som helhed.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder.

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide. 

Rekrutteringsbureau ingeniører - Henriksen HR er blandt Danmarks allerbedste til search og headhunting af ingeniører og tekniske specialister.

Klik her for at læse mere. 

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Produktionschef - Anlægsbeton. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.