Produktionschef Manufacturing


Videns tung ingeniørvirksomhed med både produkter og serviceydelser i meget stor international vækst.

Attraktiv stilling i virksomhedens hovedkontor, beliggende i Midt/Østjylland, tæt på Motorvejen, med reference direkte til den administrerende direktør.

Virksomheden er mellemstor og er beliggende i Østjylland, Sjælland samt i Kina.

Opgaver:
Virksomheden er i øjeblikket i færd med en gennemgribende revitalisering og en ny aggressiv vækststrategi

Med reference til CEO, søges en erfaren, dynamisk, forretningsorienteret og internationalt tænkende Produktionschef. Den nye Produktionschef bliver en del af ledergruppen og vil i tæt samarbejde med de professionelle ejere og den øvrige ledergruppe, få det overordnede ansvar for virksomhedens fortsatte produktion og produktionsudvikling.
Produktionschefen bliver dermed ansvarlig for at fortsætte den gode kultur og for at implementere den udarbejdede strategi i produktionen samt løbende sikre opfølgning på den.

Komponentfremstilling er i meget stort omfang outsourcet, hvorved produktionsområdet i dag dækker over afdelingerne: Modtagelse med kontrol samt plukning til ordre, samling og tilpasning af mekaniske og elektriske anlæg, tilpasning og slut test af anlæg samt pakning og forsendelse.

Kulturen i virksomheden er meget vigtig. Man skal formå at lede produktionsdelen af organisationen som kulturbærer og arbejde tæt sammen med de enkelte funktioner i virksomheden med henblik på at skabe en integreret virksomhed, der arbejder sammen mod de fælles mål.
Det er vigtigt, at den nye Produktionschef sætter sit uformelle præg på organisationen, er synlig i det daglige og er med i de udviklingstiltag, som virksomheden står overfor. Dette indebærer, at man kan sikre, at medarbejdernes kompetencer udvikles optimalt og tilpasses den hastige udvikling, som virksomheden gennemgår.

Produktionschefen skal have en naturlig evne og vilje til at skabe en åben og konstruktiv dialog på alle niveauer i organisationen og skal selv være en aktiv medspiller så der skabes en spændende arbejdsplads med høj trivsel og performance, der kan tiltrække og fastholde branchens bedste medarbejdere, både danske og internationale.

Der er et snarligt ønske om re-certificeringer.


Din profil

Uddannelse:
Relevant teoretisk uddannelse på kandidatniveau som Produktions- eller Mekanisk Ingeniør.
Meget gerne med overbygning som HD eller MBA!Praktisk erfaring

 • Minimum 5-7 års erfaring fra tilsvarende stilling med P&L-ansvar fra en virksomhed i en relevant videns tung produktions- og projektvirksomhed.
 • Solidt kendskab til værdikæden i brancherelaterede virksomheder, herunder forståelse for branding, global sourcing og supply-chain-problematikker.
 • Vant til at arbejde i et internationalt miljø, og med forståelse for de udfordringer, der blandt andet kan være i en videns tung produktionsvirksomhed.
 • Vækst- og resultatorienteret med udpræget forståelse for godt købmandskab - særdeles gode dokumenterede resultater med at forbedre top- og bundlinje
 • Hands-on erfaring med implementering af strategiske og operationelle tiltag, der sikrer kontinuerlig tilpasning til markedet og udvikling af driften
 • Vant til at arbejde med målstyring og opfølgning på performance og kan overføre moderne ledelsesprincipper til praksis med en høj andel af EQ - Kendskab til moderne produktion og Lean.
 • Har indsigt i økonomistyring og opfølgning på budgetter og likviditet
 • IT-forståelse og vant til at sikre, at IT bliver brugt proaktivt til forrentningsunderstøttelse
 • Vækst- og resultatorienteret med en innovativ, produktionsmæssig tilgang og udpræget forståelse for godt købmandskab - og evner at udvikle det gode håndværk hos sine medarbejdere.
 • Analytisk stærk - evner at omsætte komplekse problemstillinger til mulige løsninger og handlinger
 • Meget gerne personlig erfaring fra ophold i Indien eller Asien
 • Du er perfekt i dansk samt engelsk, i både skrift og tale. • Personlige egenskaber
 • En overbevisende kommunikator med politisk forståelse - kan begå sig på alle niveauer i organisationen og i forhold til eksterne interessenter og samarbejdspartnere
 • Vedholdende i forfølgelse af mål, engageret og synlig og forstår at tage positivt ejerskab og drive udviklingen med henblik på at skabe værdi for både kunder, medarbejdere og ejere
 • Proaktiv og empatisk katalysator, som formår at få ting til at ske - en teamplayer, der forstår at motivere sine omgivelser til at nå resultater – humor er vigtigt. Høj integritet og troværdighed - robust leder.
 • Motiveres af meget store ambitioner samt 5-årigt vækstmål på 4 cifre i procenter!

 • Lidt om virksomheden
  Virksomheden har mange års erfaring indenfor sit speciale, og leverer både produkter og serviceydelser på konsulentbasis, til såvel danske som internationale kunder.
  Virksomheden deltager i adskillige internationale Forsknings- og universitets samarbejder og er en multikulturel global spiller.
  Virksomheden er et privatejet selskab, ejet af både private og professionelle investorer.

  Virksomhedens produktprogram giver mulighed for både standardvarer samt kunde specifikke projekter.
  Virksomheden er en meget dynamisk og innovativ virksomhed drevet af stor passion og international entreprenørånd og med fokus på alle menneskene i virksomheden.  Du tilbydes
  Et spændende job med mulighed for personlig- og faglig udvikling i en virksomhed i stor international vækst.
  Du skal forvente at rejse ca. 35 dage om året.
  Fast løn efter kvalifikationer.
  Pensionsordning med sundhedsforsikring efter gældende overenskomst.


  Har ovenstående fanget din interesse?
  Ønsker du at vide mere om jobbet eller skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Folmann mf@erhr.dk – tlf 2121 6464 - fra ERHR/Effektiv Rekruttering.

  Hverken virksomhed eller kandidater vil få kendskab til hinanden, før senere i processen.

  Samtaler afholdes løbende og der stiles efter snarlig tiltrædelse.

  Søg stillingen ved at følge anvisninger her på siden.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:11. december 2017
  Udløbsdato:6. februar 2018

  Produktionsleder til montage og test

  DEIF A/S

  Er du passioneret omkring personaleledelse og har du en baggrund inden for ordreproduktion? Så er du måske vores nye produktionsleder, der skal varetage personaledelsen af to produktionsteams. JobbetDu vil være ansvarlig for medarbejderne i Assembly...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:26. januar 2018

  Specialist til konstruktion og projektledelse

  FP Gruppen

  Viborg
  Egne projektopgaver hos en af byggebranchens førende i alufacader Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for pro...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:14. februar 2018

  Teamleder til Produktionen

  Dynaudio A/S

  Odder
  Har du erfaring med at inspirere, motivere og lede timelønnede medarbejdere og erfaring med LEAN projekter? Er du god til at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og værdsætter du at arbejde i en virksomhed, hvor kvalitet altid er i fokus?Vil...
  Indrykket:17. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Produktionschef

  Schjerning Farver

  Viborg
  I jobbet som produktionschef får du overordnet ansvar for produktionen med fokus på hele virksomhedens værdikæde lige fra deltagelse i indkøb af råvarer til levering af slutprodukterne. Som en vigtig brik fungerer du som sparringspartner for den øvr...