Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionschef søges til MillPart A/S i Skjern

Har du erfaring som produktionsleder eller produktionschef i metalbranchen, og ønsker du at prøve kræfter med en markedsledende metalvirksomhed inden for industri, hydraulik, defence og aerospace, så har vi jobbet til dig.

 

 

Om stillingen

Som produktionschef i MillPart A/S får du direkte reference til CEO og ejer, og du får i høj grad mulighed for medindflydelse. Du får det overordnede ansvar for produktionen og bliver den daglige leder af 25 højt kvalificerede medarbejdere på tre skift. Med fokus på produktionsflow og procesgange sikrer du løbende optimering sammen med dine kollegaer. Du bliver ansvarlig for at honorere det budgetterede produktionsoutput samt sikre rettidig levering i rette kvalitet. Dine primære opgaver indbefatter bl.a.:

  • Personaleledelse
  • Produktionsplanlægning, tidsstyring og produktionsledelse
  • Håndtering af sikkerhedsforhold og kvalitetssikring
  • Produkt- og procesoptimering i tæt samarbejde med organisationen
  • KPI-drevne aktiviteter, opfølgning og udvikling
  • Generel drift af produktion, herunder økonomi og budgetter

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund indenfor metalfaget (f.eks. industritekniker eller maskinarbejder) med en overbygning som enten produktionsingeniør, maskinmaskinmester eller tilsvarende. Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling med dokumenteret ledelsesansvar og erfaring med ovenstående opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med levering til underleverandører, som er MillPart A/S’ specialefelt.

Som person er du ambitiøs på vegne af din arbejdsplads, dig selv og dine medarbejdere. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at nå dine mål og går gerne forrest. Du får tingene til at ske og har en praktisk tilgang til opgaverne, så de bliver afsluttet. Derudover er du beslutningsdygtig og handlekraftig, og du efterrationaliserer samtidig dine beslutninger i forhold til læring. I din ledelse er du tydelig, empatisk og lydhør overfor dine kompetente kolleger, og du sikrer fremdrift og har et højt drive.

 

Interesseret?

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31.

 

Om MillPart A/S

Mill-Part A/S er blandt Danmarks mest moderne maskinfabrikker inden for branchen og stræber konstant efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter på det globale marked.

Kunderne findes i 10 forskellige lande fordelt på fire kontinenter og dækker brancher inden for vedvarende energi, olie & gas, industri, hydraulik, defence og Aerospace.

Virksomheden er danskejet og blev grundlagt af Niels Jørgen Nielsen den 1. april 2001 i Skjern. Niels Jørgen Nielsen så et stort behov for en virksomhed, der var leveringsdygtig i hydrauliske ventilblokke. MillPart A/S har været igennem en rivende udvikling og er i dag en travl arbejdsplads med knap 50 medarbejdere med et produktionsareal på ca. 4.000 m2

Missionen er at være kundernes foretrukne leverandør af hydrauliske ventilblokke. Det gælder både i forhold til kvalitet, sparring og leveringssikkerhed – og uanset antal, materiale, kompleksitet og geografi.

Et godt arbejdsmiljø er grundlaget for virksomheden. Det ønskes at tilbyde medarbejderne de bedst tænkelige arbejdsforhold og ikke mindst en interessant og fremsynet arbejdsplads. Du træder ind i en unik kultur med fokus på effektivitet, fleksibilitet, kundeservice og medarbejderengagement.

Du kan læse mere om virksomheden her https://millpart.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.