Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRODUKTIONSCHEF TIL MELLEMSTORE OG STORE BYGGEPROJEKTERMotiveres du af et stort ansvar og i en rolle, hvor du styrer produktionen på større byggeprojekter? Er du god til at skabe relationer og på en motiverende måde få samarbejdet mellem forskellige interesser til at glide? Evner du at skabe overblik, samtidig med at du sikrer fremdrift?

Til beton- og råhusprojekter søger vi en produktionschef til at være med til at styre projekterne sikkert i mål. Du bliver en del af et team på cirka 17 kolleger, der med udgangspunkt fra hovedkontoret i Viby J hovedsageligt løser projekter i det øst- og midtjyske område. Vi udfører typisk projekterne i egenproduktion, herunder elementmontage og insitustøbte betonkonstruktioner.

Dine fokusområder som produktionschef
Du skal være med til at vinde de store opgaver og bliver en nøgleperson i arbejdet med at få udførelsen til at ske så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Aarsleff bringer tit flere kompetencer fra forskellige afdelinger og selskaber fra koncernen i spil under One Company-samarbejdet. Gennem One Company skaber vi synergi og drager nytte af fælles erfaringer, ligesom vi prioriterer fælles styring og transparens, fordi det skaber værdi for kunden i form af fleksible og effektive processer. Samarbejdet i One Company betyder, at du bliver en del af nogle store projektorganisationer, hvor du ofte kommer til at arbejde overordnet med projekterne. I forlængelse heraf vil du typisk referere til styregruppen på projektet.

Du vil være med fra den indledende kontakt med potentielle kunder. Desuden vil du være centrum for tilbud, præsentationer og kontraktforhandlinger, og du vil være involveret i projektering og planlægning.

Som produktionschef vil du forestå en jævnlig kontakt med projektlederne og sikre tæt sparring og opfølgning på dine projekter.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har en lignende teknisk baggrund og meget gerne med håndværksmæssig erfaring. Du har minimum 10-15 års erfaring med produktionsplanlægning og projektledelse, hvor du har erfaring med ledelse af egenproduktion.

Som person er du tillidsvækkende, ærlig og har gode samarbejdsevner, da du har en central rolle i forhold til at samle forskellige parter om projekterne. Du forstår også at skabe et totaløkonomisk fokus, herunder at bruge dit købmandskab til at skabe gode økonomiske resultater.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Uffe Røge på tlf. 2153 0032 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Send ansøgning" nedenfor for at sende din ansøgning.

Vi skal senest have din ansøgning søndag den 20. december 2020.
 


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.