Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRODUKTIONSINGENIØR?? Spåntagning???Ingeniør/Maskintekniker???Kalkulation?og projektkoordinering

PRODUKTIONSINGENIØR? 
Spåntagning???Ingeniør/Maskintekniker???Kalkulation?og projektkoordinering

KSM Group, med mere end 45 års kompetencer inden for spåntagning og metalbearbejdning, betjener en række danske og internationale kunder. Vi søger nu en ekstra medarbejder til tilbudsgivning, projektledelse, vedligeholdelse og udbygning af kunderelationerne på tværs af selskaberne. Vi er en projekt- og ordreproducerende virksomhed, der med udgangspunkt i kundens behov og ønsker, gennemfører større og komplicerede opgaver. På fabrikken i Randers servicerer vore 45 medarbejdere den middelsvære industri med enhedsvægt op til 15 tons. Den primære aktivitet er inden for spåntagning. På fabrikken i Polen servicerer vore 75 medarbejdere større internationale kunder inden for svejse- og pladebearbejdning. Ofte komplekse turnkey projekter.

Jobbet:
Du vil få en central rolle i firmaet, hvor dit fokus bliver i spændet
mellem kundernes forespørgsler, virksomhedens produktion og
kapacitet/kapabilitet samt underleverandører.  

Stillingen er højt prioriteret og med et betydeligt fokus på den fremadrettede strategi og udvikling, som skal være med til at bringe KSM Group A/S i front.

Dine primære opgaver vil være:

 • Beregning af konkurrencedygtige tilbud ud fra kundespecificerede opgaver – herunder sparring med kunden ift. deres PRODUKTER, produktionstegninger, indhentning af priser fra underleverandører og opfølgning
 • Du vil arbejde med DEN TEKNISKE produktionsforberedelse samt følge op på produktionen under projektgennemførelse
 • Du arbejder med projektledelse mellem den danske virksomhed og fabrikken i Polen
 • Du arbejder med koordinering AF DINE PROJEKTER med plan og produktion
 • Du vil foretage make-or-buy analyser og lave din egen vurdering
 • Du vil arbejde med teknisk dokumentation, herunder tegningsopgaver ved produktionstekniske løsninger til fixturer eller optimering af kundeløsninger
 • Du vil medvirke ved forbedringsprojekter i vores egen produktion
 • Du vil arbejde med tegning af værktøjer i AutoCad

Din baggrund:

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er f.eks. produktionsingeniør, maskintekniker eller produktionsteknolog
 • Du har en god allround erfaring fra en ordreproducerende metalvirksomhed (SPÅNTAGENE), hvor du kender arbejdsgangen fra såvel tilbud, planlægning, KVALITETSSTYRING, levering og opfølgning  
 • Du har gerne en konstruktionsmæssig baggrund og forstår at læse en tegning – også gerne så meget, at du evner at udfordre kunderne.  
 • Du har flair for IT, solid erfaring med AutoCad og meget gerne en solid erfaring med Excel.  
 • Du taler og skriver perfekt dansk og engelsk

Dig som person:

Du er grundig og detaljeorienteret, har en struktureret tilgang til at løse opgaverne, og sætter en ære i at levere kvalitet. Du er fokuseret og evner at balancere mange opgaver på samme tid. Du har en helhedsorienteret tilgang og besidder sund købmandsskab. Du har gode samarbejdsevner, er robust og holder hovedet koldt, selv når det går stærkt. Du kommunikerer direkte og let forståeligt.

Du vil:

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed under forandring, hvor du får selvstændigt ansvar og spændende store kunder at arbejde med.

Der vil være en begrænset rejseaktivitet til fabrikken i Polen.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF fil mærket ”KSM-PIN” til job@varbergmanagement.dk.
Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.   

For yderligere information om Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S se www.kurtsorensen.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her